2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم بخدا کم اوردم

1130 بازدید | 39 پست

بچم دائم مریض هرچی دارو انتی بیوتیک میدم دوباره همینه یه دکتر میبرم میگه انتی بده یکی میگه نده بزار دورش تموم بشه بخدا قاطی کردم چی بدم تب داره تب بر میدم نمیاد ۵سالش چیکارکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بس دارو زیاد دادی بدنش ضعیف شده دارو هارو بزار کنار به تغذیه اش برس آبمیوه های طبیعی غذاهای مقوی برای تب هم اگه کمه آب سیب قرمز بده بخوره جوراب هاشو با سرکه خیس کن و پاش کن

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
بخدا میدونم خودمم دلم می‌خواد ندم ولی میترسم الان ندم عفونت داشته باشه بیشتر بشه بخدا موندم 

آنتی بیوتیک زیاد فقط مقاومت طبیعی بدن و کلا کاهش میده به جاش از مواد طبیعی استفاده کن شاید الان حالش خوب باشه ولی در آینده داری بچه ای میسازی که با کوچک ترین سرما یا ویروسی فورا مریض میشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
از بس دارو زیاد دادی بدنش ضعیف شده دارو هارو بزار کنار به تغذیه اش برس آبمیوه های طبیعی غذاهای مقوی ...

بخدا همه این کارا رو‌میکنم من انقد به این بچه میرسم خدا میدونه نمیدونم شانس من اخه تا دارو هم نخوره خوب نمیشه این بچه ک چقد دارو ‌دمنوش گیاهی من میدم