2777
2789
عنوان

کسی ترشی گوجه سبز بلده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 110 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلی بالای ه فتحه داره . کم کم مربی زبانت بشم زبون مازندرانیارو یاد میگیری خخخخخ مربی چه زبانی هستی شما؟
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....
نه رو کاغذ چیه یه دور بگو یادمیگیری با تلفظ بگو ابهت دسر بره بالا خخخخخ
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....
من باید برم عزیزم .تا برنامه بعدو یک غذای دیگر شمارو به خداوند منان میسپارم خخخخخخ روزتون خوش ببین امشب میام دسته گلی که اب دادیو میبینم خخخخخ
خخخخخخخخ خدانکشت ساناز ازصفحه قبل هی دارم تلفظ میکنم باخودم کلمه هلی کتندی رو باز میگی باسرعت باید بگین منم سرعتیش میکنم اصن یه وضی
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
خخخخخ جوجو جون منو تورو تصور کردم تو این حالت کلی خندیدم زبون مادری یادت نره صلوات خخخخخخ
سلام . مامان من درست میکنه محشر میشه اول اینکه برای اینکه بخای خوشمزه بشه باید از گوجه سبزایی ترشی رو بندازی که کاملا رسیده زرد رنگ و ملس شدن میریزی تو شیشه(البته بهشون چنگال فرو میکنی که داخلشونم طعم بگیره) بعد سرکه و کمی آب جوش و نمک و شکر میزنی بهشون میزاری ماهها بمونه .
دود این شهر مرا از نفس انداخته است* به هوای کرببلا محتاجم /(یا امام حسین میشه منم دعوت کنید توی اربعین با پای پیاده زائرتون باشم؟؟)(دوستای گلم میشه برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستید؟ممنونم)
سلام.ممنون در آرزوی پروانگی جون، البته من عصر رفتم گوجه سبزِ سبز خریدم! یعنی زرد نشدن. راستش مزه ملس گوجه رو دوست ندارم..گوجه باید ترش ترش باشه