سلام دوستان
من تا حالا ترشی گوجه سبز نخوردم و درست هم نکردم. اما چند بار که اسمشو شنیدم به نظرم اومد باید خوشمزه باشه. [smiley]s/sm81.gif[/smiley]
کسی هست که خودش درست کنه و به من هم یاد بده؟؟؟لطفاً!!
[smiley]l/l_62.gif[/smiley]
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خخخخخخخخ خدانکشت ساناز ازصفحه قبل هی دارم تلفظ میکنم باخودم کلمه هلی کتندی رو باز میگی باسرعت باید بگین منم سرعتیش میکنم اصن یه وضی
خدایـــــــــــــا؛
بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛
بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛
بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛
بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛
بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛
مرا ببخش .
سلام . مامان من درست میکنه محشر میشه اول اینکه برای اینکه بخای خوشمزه بشه باید از گوجه سبزایی ترشی رو بندازی که کاملا رسیده زرد رنگ و ملس شدن میریزی تو شیشه(البته بهشون چنگال فرو میکنی که داخلشونم طعم بگیره) بعد سرکه و کمی آب جوش و نمک و شکر میزنی بهشون میزاری ماهها بمونه .
دود این شهر مرا از نفس انداخته است* به هوای کرببلا محتاجم /(یا امام حسین میشه منم دعوت کنید توی اربعین با پای پیاده زائرتون باشم؟؟)(دوستای گلم میشه برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستید؟ممنونم)