2777
2789

من اگه پول دستم باشه 

ولخرج عالم هستم 

هرچی ببینم میخرم 

خیلی هم بده 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از هیچی صرفه جویی نمیکنم 😂 

در حدی نیست که بتونم مثلا کنار بزارم پولمو و اینکه همیشه همه چی نیاز دارم 😕😕

البته خرج خونه دست شوهرمه که اون از من بدتره 

ولی واقعا تصمیم گرفتم کمتر خرج کنم یکم پس انداز کنم ی جایی واقعا احتیاح میشه 

کلا چیز اضافه برنمیدارم

مثلا این ماه رفتم فروشگاه سیف برای گازم برنداشتم 

چون من هرشب گازمو پاک می‌کنم با دستمال نم دار 

هیچوقت نمیزارم اون قدر کثیف بشه که چیزی بهش بزنم

یا مایع ظرفشویی و اینا بزرگ ۴ لیتری می‌خرم ب صرفه تره. 

دیگه یادم نمیاد 

هر موقع می‌خوام هرررچیزی بخرم، مثلاً لباس مواد خوراکی یا هررررچی، در حد ۵ دقیقه از اون مغازه فاصله میگیرم و با خودم فکر میکنم که واقعاً نیاز دارم؟ جای دیگه بهتر یا قیمت مناسبتر همین رو نداره؟ واقعاً استفاده میشه؟

خیلی وقتا جوابش نه هست. و نمیخرم.

ولی اگر تو مغازه بمونم، نمیتونم خوب فکر کنم و میخرمش

تاپیک مفید  امیدوارم پر بازدید شه

خودم لباس هام رو خیلی خیلی خوب نگه میدارم و سعی میکنم این عادت رو نداشته باشم که هر مهمونی میشه سریع یه لباس جدید بگیرم حتی یه لباس مجلسی رو چندین نوبت میپوشم کاری ندارم که دیگران بخوان بگم لباس تکراری پوشیده

و اگه اون لباس واقعا قدیمی شد و از کارکرد بیرونی افتاد تو خونه می پوشم

من خیلی صرفه جویی بلد نیسم یادم میره متاسفانه   

یه کوچولوش  اینه که دستکش آشپزخونه م یکیش پاره شه اون یکی رو دور نمی‌ندازم 

میذارم از جفت بعدی یکیش پاره شد بعد استفاده میکنم‌

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

با بسته بندی خوراکی ها که تموم میشن مثل بطری ها قوطی ها و .... وسایل تزیینی، دکوری، سبد های نظم دهنده یا حتی ظرف واسه قلمه گلدون هام درست میکنم اینطوری هم صرف جویی تو خرید اون وسایل شده هم زباله تولید نکردم

من خیلی صرفه جویی بلد نیسم یادم میره متاسفانه     یه کوچولوش  اینه که دستکش آشپزخون ...

یکی دیگه م اینکه بخوام لباس یا هرچیزی بگیرم همه ی جوانب می‌سنجم اینکه کجاها میتونم بپوشم اگه لباس مر کاربردی نباشه نمی خرم مثلا مجلسی زیاد 

یا واسه بچه همینجور بی حساب لباس نمیگیرم به اندازه و هرکس بنا به شرایط زندگیش 

مثلا معمولا برا عید واسهددخترم لباس مجلسی طوری که مناسب مهمونیاس نمیگیرم چون خیلی مهمونی نمیریم و همینجور میمونه بعدشم که هوا گرم میشه 

عوضش شومیز با شلوار میگیرم کع مثلا ت  خیابون یا خریدی جایی میریزم بعدا بتونه بپوشه واسه خودمم اینارو ور نظر میگیرم 

یا یه کیف کوچولو گردنی واسه روزمره دارم که پول و عاب  بانک و ...یه کوله م دارم که زمانی خواسم برم پارک یا جایی که وسایل بیشتری باید بذارم 

کیف مجلسی هم برا عروسی 

...اینجوری نیسم با هر لباسی یه کیف ست و اینا ...و 

کفش و کتونی و لباس رنگای پر کاربرد انتخاب کنین 

مثلا نرید یه کتونی قرمز بگیرین که فقط با چن تا رنگ محدود بشه ست کرد عوضش سفید بل مشکی باهمه لباسا ست میشه و ...

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...