2777
2789
عنوان

ترکیه ؛یکدل

658 بازدید | 35 پست

بچه ها سه شب پیش تمام شبکه های ترکیه به طور هماهنگ برنامه هاشونو قطع کردن و برنامه زنده ترکیه یکدل رو اجرا کردن سلبریتیهای معروفشون اومدن و نشستن به تلفن مردم جواب دادن و مقدار کمک هر کسی رو اعلام کردن خیلی خیلی قشنگ بود 

فکر کنید در عرض چند ساعت ۵میلیارد دلار جمع شده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

سلبریتیهای ایران هم ...

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دمشون گرم💖💖💖

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
سلبریتیهای ایران هم ...

فکر کنید ۲۱۳تا فکر کنم شبکه تلویزیونی و پانصد تا شبکه رادیویی همزمان 😱

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

خدا کمکشون درد کمی نیس بخاطر یه ساختمان تو آبادان متروپل کم گریه نکردمممم بیمرم برای سرزمینم ودرداش 

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 
🙄😏

سلبریتیهای ما فتنه بلدن.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی

اونوقت تیوی ما خیلی اصرار دارن که کمک رسانی ها کنده کلی زنده زیر اوار مردن و جنازه ها با موتور جا به جا میشن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم