2777
2789
عنوان

از نامزد عقدی طلاق گرفتم پشیمونم

1961 بازدید | 66 پست

اون موقع کار نداشت هیچی نداشت اما اهل هیچی نیس ن سیگار ن هیچی مذهبی دست و دلباز تیپ قیافه همه چیش عالی

خودمون همو دوست داشتیم با مخالفت خانوادمون ازدواج کردیم بعدش گیر دادنای مادرم شروع شد میگف اگه کار نکنه باید جدا بشید نمی تونید بسازید از اون موقع مشکل شروع شد مامانم از نامزدم برام دیو ساخته بود . اون منتظر کار دولتی بود میخواست بره کار نظامی اینا .  چون پدرشم جانباز بود کلا علاقه هم داشت و میگف این کار بهتره. ما می گفتیم ن بره شرکت کار کنه و خونه همین نزدیک خونه مامانم بگیره اون موقع وام نگرفت بعد ۶.۷ ماه از عقدمون عید عقد کردیم دوماه پیش طلاق گرفتم صبر نکردیم حالا اون وام گرفته ۳۰۰ میلیون چون وامش دوبرابر بود ماشین خریده و ۵۰ . ۶۰ تومنشو وقتی جدا شدیم الکی  خرج کرده . الان استخدام نیرو هوایی شده . هر دومون دلتنگیم.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما بازم مشکل هست.  فعلا یکسال باید پادگان باشه مثل سرباز . من ولش کردم عذاب وجدان دارم از یه ط ...

کارت خیلی اشتباه بود باید خیلی مرد باشه ک ببخشدت و بیاد دوباره بگیردت😐

یازان بلع یازدی چاره ندی...
خوب اگه هنوز همدیگزو دوست دارین باز ازدواج کنین

دوس داریم اما مامانم دخالت میکنه کارش طوریه که حالا شاید با پارتی بازی بتونه تهران بمونه ولی ممکنه بیوفته شهر دیگه ک ۴ سال باید بره خدمت کنه اگه بفرستنش

مامانم من تک دخترم دوس نداره برم جای دور

فعلا یک سال پادگانه

عزیزم اگه هیچی نداشته باشه و اون ادم سابق باشه بازم حاضری برگردی؟ چه ذهنیت بدی از خودت درست کردی. اینجوری میخاستی زندگی کنی؟ طرف توی یک شب کل زندگیش و میبرن بعد زنش باید طلاق بگیره؟

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹