2777
2789
عنوان

دوهفته هست پریود نشدم

2538 بازدید | 18 پست

سلام خانمای عزیز من هشتم بهمن اولین بار بود اقدام ب بارداری کردم ۱۷ بهمن باید پریود میشدم نشدم سه بار بی بی چک گذاشتم منفی شد پنج روز از موعدم گذشت ازمایش خون دادم منفی شد الان دوهفته از پری گذشته دوبارم زعفرون دم کردم بازم پریود نشد میشه راهنماییم کنین؟!!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ازمایش دیگه بده 

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍

تو ک تو اقدامی چرا زعفرون خوردی برا من بعد سه هفته بی بی چک نشون داد 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

منم دوماه عقب افتاد اما جلو گیری داشتم ،(چن ماه پیش هم سه ماه نشدم اما آنقدر مشغله داشتم که یه بی بی چک زدم فهمیدم حامله نیستم خیالم راحت شد)

دیگه امروز رفتم دکتر یه سونونوشت رفتم گفتم که تخمدان هات بزرگ شدن فولیکول کوچک تولید میکنن (یه همچین چیزی) 

گفت علاعم کم کاری تیروئید هست 

حالا فردا باید برم سونو رو نشنون دکتر بدم ببینم چی میشه

تو ک تو اقدامی چرا زعفرون خوردی برا من بعد سه هفته بی بی چک نشون داد 

اخه ازمایش خون دادم منفی شد گفتم حتما دیگه باردار نیستم زعفرون خوردم ک پری شم زودتر هنوز نشدم😬😬