2777
2789

یه هفته پیش دیدم چندتا پیج که عکسای +18میزارن فالو کرده قبلا هم داشته ولی من ریدم بهش پاک کرده الان دیدم دوباره تو اینستا فالو کرده دعوا کردیم اینستاگراممو پاک کرد منم یواشکی نصب کردم دیدم انفالو کرده خلاصه دیگه بیخیالش شدم دیشب سر یه چی دیگه دعوامون شد بحثو کشوند به اون پیجا و گفت میرم دوباره نگا میکنم امروز دیدم یه عالمه فالو کرده دوباره یکی بگه من چیکارکنم؟گفته حق نداری نصب کنی تا وقتی من گفتم حتی نزاشت برم خونه دوستم ولی خودش الان با رفیقاش بیرونه ...گفتم اگه بری هم اینستاگراممو نصب میکنم هم هرکاری دلم بخواد میکنم

بنظرتون لج کنم باش برینم بهش دوباره یا باهاش حرف بزنم که اجازه بده نصب کنم و اونارم انفالو کنه چ کنم؟نگید خب بدرک بزار ببینه که من خیلی حساسم دست خودمم نیس

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی حرفت واسش ارزش نداره چرا خودتو پاره میکنی؟؟؟

خب من چ کنم؟ینی منم به حرفش اهمیت ندم؟؟

بی تفاوت باش حتی به ظاهر .من که بی تفاوتم براش پدرمو در اورده اگه بدونی حساسی که دیگه واویلا.یه جور رفتار کن انگار مهم نیست برات هیچی.خودش کم کم درست میشه

هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃

بگو فک می‌کنی لج کردن با تو برا من سخته؟ اون دخترا کلی آرایش عمل فیییلتر .ولی این پسر باشگاهی ها واقعی هستند. تصمیم با خودته من اهل لج نیستم ولی خودت داری شروع می‌کنی اگه بعد هر دعوا بخای اینکار کنی زندگی زندگی نمیشه

میدونی تو حساسی بیشتر لج میکنه ی مدت ب رو خودت نیار ببین پاک میکنه

نمیکنه کثافت اینارم یواشکی فالو کرده..چون پیج طنزن ولی استوریاشون اون مدلیه فک کرده من نمیفهمم

این روزا مردا چه مرگشون شده 😐

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
بگو فک می‌کنی لج کردن با تو برا من سخته؟ اون دخترا کلی آرایش عمل فیییلتر .ولی این پسر باشگاهی ها واق ...

آره الان منتظرم بیاد بهش بگم‌اینارو خستم‌کرده یک هفتست هرروز دعوا داریم