2777
2789
عنوان

بچه ها میشه با نینی رفت ماه عسل🤭🤭🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گلم.باید رعایت کنی و دقتتون زیاد کنی تو مراقبت از خودت، مثلا با ماشین و .. سفر نکنین که مجبور با ...

باشه چشم خیلی ممنون از راهنماییت، سفرمون با ماشینه۶/۷ ساعت راه هست، میخواستیم با هواپیما بریم همه پروازا دیدم پره ، اگه با هواپیما بود خیلی بهتر‌بود

نه کی گفته بده حلال بودید به هم ان شالله که به خوشی بیاد بقلتون ولی دو هزارو خورده ای نصیحتت کردن مس ...

وای خیلی خوبیییی، تنها راهمون بود البته اخرم با حرف‌ خونواده ها راضی شدن، جلسه کذاشتیم گفتیم ما عروسی دوس‌نداریم ولمون کنین بریم سر زندگیمون، دیگه گفتن باشه برید ماه عسل، اقا فرداش فهمیدم حاملم😂

هر تصمیمی هم دارین زودتر انجام بدین به نظرم، یه ذره بگذره و تهوع هات شروع بشه، هیچ لذتی از سفر نمیبر ...

اره دیگه خودمم همینو گفتم ، گفتم تا اولشه بریم که من تو خونه بابامم حالم بد نشه خوب نیست حالا بلاخره

باشه چشم خیلی ممنون از راهنماییت، سفرمون با ماشینه۶/۷ ساعت راه هست، میخواستیم با هواپیما بریم همه پر ...

اگه ۶ ، ۷ ساعته، حتما وسطا توقف کنین و پیاده شو چند دقیقه قدم بزن تا خون تو رگای پات حرکت کنن.

سرعتشم و دست اندازو .. رو بسپار مواظب باشه.حتما هم کمربندتو ببند. ان شاءالله خوش بگذره و سفرتونم بی خطر باشه و کلی خاطره خوش برا هم بسازین

شش هفته  بعصیا خبر دار هم نمیشن ورزش هم میکنن   انشالله خیره   خیلیا  شاغلن شش ساعت روی صندلی پرسن بخدا   شما هم فکر کن تو ماشین  سر کارت هستی    برو خوش باش وقتی دنیا اومد پدرتو در میاده   امیدوارم با این سفر  با سوهرت هم روابطتتون صمیمی تر بشه و  تو مشتت بگیریش