2777
2789

زنعموم بود.زیبا و مغرور بود.خدای خودشیفتگی وخودبینی...قد بلندو سفید با چشمان درشت مشکی....

پر از تکبر و خودخواهی.انگار دنیا برای اون میچرخید.

ثروت و مقام عموم هم اسباب این تکبر و خودشیفتگی رو فراهم میکرد.عموم و زنعموم یه دوره از کودکی و نوجوانی من رو نابود کردن...حرص و ترس و غم اون روزها هنوز تو وجودم هست.راستش هیچوقت تو ذهنم نمیگنجید که روزی مرگ هر دو رو ببینم.اما امروز وقتی گذاشتنش تو قبر،وقتی کفن رو از روی صورتش برداشتن...وقتی دعای تلقین رو خوندن،وقتی سنگ لحد رو گذاشتن رو جسدش،وقتی خاک روی سنگ ریختن.حتی یک لحظه ازش چشم برنداشتم.پلک نزدم.میخواستم همه رو ببینم...میخواستم یادم بمونه،مثل عموم...

پر بودم از خشم و نفرت ،غم و حرص غصه شادی ترحم.پر بودم از گریه ولی جلوی خودمو گرفتم و کنار خواهرام و برادرم‌.به موجودی زل زدیم که روزی خدای قدرت بودن برا ما...حالا یک موجود ناتوان،ذلیل و مفلوک و قابل ترحم بود.

چرا با بچگی ما با پدرم با مادرم اینقدر بی رحم بودن

در من هزاران مرغ مهاجر میل پریدن دارد....در من هزاران سرزمین بکر و وحشی ناشناخته مانده.....در من گله ای اسب وحشی به دل آب های خروشان یک رودخانه زده است.

خدا رحمتش کنه چرا فوت شد مگه چه کاری درحقتچن انجام داده عزیزم خدا به دلت آرامش بده

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلالش کن اسی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

چرا عزیزم چه رفتاری میکرد؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

لطفا اصلا درمورد کسی ک رفته صحبت نکنید نفرین نکنید  فقط بگید خدایا توآگاهی تودیدی توشنیدی سپردمشون ب خودت تو بنویس ک تو بنویسی قشنگتره

و بیخیال شو مثل من نکن خوره ی روحت

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

واقعا متاسفم ب خاطر گذشته ات و ظلمی ک بهت شده 

واسع مرگش خوشحال نباش ، 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر