2777
2789
یکی از اقواممون برای جراحی زیبایی فک پیش یکی از معروفترین وحاذق ترین جراحان ایران رفت و متاسفانه بعد از عمل بینایی چشمش را ازدست داد ودکتر گفت این یک مورد خیلی نادره که عصب چشم در اثر جراحی اسیب می بینه ولی احتمال بازگشت بینایی هست ...ونهایتا این فرد فک اش زیبا شد اما چشمش را ازدست داد ...این خدا شاهده عین حقیقته ومن از سر دلسوزی برای افرادی که دنبال این کارن نوشتم وگرنه خود اون فامیل ما اصلا شکایتی نکرد وبا امید به برگشت بینایی سکوت کرده ...من واقعا داغون شدم وقتی متوجه شدم این اتفاق افتاده ووظیفه انسانی ام دیدم که اطلاع بدم ازذکر نام دکتر خودداری می کنم وهمینطور مریض ...خواهش می کنم بی دلیل زیر تیع جراحی سنگین فک نروید من با چشم خودم اینو دیدم که چشمش را ازدست داد وکور شد اون هم زیر دست یکی از بهترین جراخان این حوزه
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
دکترها این چیزها را هیچ وقت نمی گن که مریض بدونه ..فقط یک رضایت کتبی قبل جراحی می گیرن که نشه بعدا ازشون شکایت کرد ....!!!! اخه چرا برای مقداری زیبا شدن باید زیر این ریسک های وحشتناک رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا دلیلش نادانی است؟؟فریب خوردگی است؟؟؟؟بی انصافا هیچی نمی گن فقط می گن بیا بیبین چقدر فلانی خوشگل شده ولی نمی گن فلانی کور شد..
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونم این مورد یک اتفاق کم هست اما هست ....اصلا خیلی از جراجی های زیبایی عوارض وخیمی ممکنه بدن ...احتمالش کمه ولی هست خواهش می کنم با چشم باز جلو برید واقعا چقدر اون عمل ضروری است ؟؟به ریسکش می ارزه؟؟؟
بازم خداراشکر چشمت سالمه عزیزم
یک مورد از دوستامون هم (خودش دکتره )بوتاکس کرده اون وقت پلک چشمش بسته نمیشه ودایم حتی موقع خواب بازه ومحبوره با یک وسیله به زور پلک را برا خواب ببنده....واقعا سلامتی انسان بازیچه این هوی وهوس ها نیست
نارنیا تمینونی پلکتو عمل کنی بکشی بالا؟
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
نارینا جون مشکلت فقط زیبایی پلکه یا مشکل دیگه هم داری؟؟