آیدینلی مدیر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 عنوان کنکوریا مشاورا و...بنظرتون این یعنی چی+📸 | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 31 پست کسی خبری چیزی داره ک کی خبر نهایی میادو این ک بنظرتون منظورشون از تغییرات چیهیا خدا عمومی برنگرده😂و این ک کیا ترمیم معدل خرداد رو ثبت نام کردن 1401/11/30 | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 وای نه دیگهه این چ قانونیه البته فک نکنم برگردونن ولی کاش تاثیر معدل رو مثبت کنن برا دروس اختصاصی من خودم برا نهایی ها استرس دارم خرداد وقت جمعبندیه ن نهایی😭
lady_parpar عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 11966 همون از اول خودمونو جر دادیم مصوبه رو لغو کنین حالا لغو نکردن دیگه ما خودمونو با شرایط وفق دادیم ول ... دقیقا زمان دیگه ای نمونده فک نکنم بخوان این کارو بکنن حداقل برای امسال ، سنجش چیزی رو ک تو سایتش زده خیلی سخت تغییر میده فقط دارن الکی جو رو استرسی میکنن
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 درصدای دی ماه رو اسفند میدن، نتیجه نهایی با کنکور تیر میاد تغییرات هم احتمالا درباره همترازی دوتا کن ... نمیدونم یه سری این وسط تز دادن ک مصوبه لغو میشه مثل سنتر مثل سبطی و... سبطی هنوزم کوتاه نیومده😂💔
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 من ۲۰۰ شهریه و هر واحد ۲۵ هزار تومن 🤦🏻♀️ یعنی اصن هرکدومشون یه قیمت نجومی میگن چخبره واقعا آره واقعا از کله ام دود بلند شد یعنی 1 تومن من قراره بابت امتحانا پول بدم قشنگ بخور بخورههه
notimportant عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 953 نمیدونم یه سری این وسط تز دادن ک مصوبه لغو میشه مثل سنتر مثل سبطی و... سبطی هنوزم کوتاه نیومده😂💔 درسته سنجش کاراش عجیب غریبه ولی فکر نکنم اینقد با روح و روان بچه های مردم بازی کنن😂البته بازم هیچی ازشون بعید نیست
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 برا همه ی دروسه ولی سهم دروس عمومی بیشتره میدونم من از نهایی زبان میترسم امتحان لیسینینگش
زاده__صبر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1802 آره واقعا از کله ام دود بلند شد یعنی 1 تومن من قراره بابت امتحانا پول بدم قشنگ بخور بخورههه اوف خیلیههه خدایی چه فکری کردن پیش خودشون ...زمانشم واقعا بده وسط کنکور خوندن باید بری 😑
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 دقیقا زمان دیگه ای نمونده فک نکنم بخوان این کارو بکنن حداقل برای امسال ، سنجش چیزی رو ک تو سا ... ما امسال قربانی میشیم فقط خیلی گند بالا میاد برا سالای بعد حذف میشه
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 درسته سنجش کاراش عجیب غریبه ولی فکر نکنم اینقد با روح و روان بچه های مردم بازی کنن😂البته بازم هیچی ... اووو کجای کاری سکته دادن اینا مارو😑😩امسال ب خیر بگذره من غلط کنم با هفت جدم دیگع سمت کنکور بیام
mahtabalp عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 1874 میدونم من از نهایی زبان میترسم امتحان لیسینینگش اسون بود بابا نترسچن تارو گوش بده دستت میاد.
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 اوف خیلیههه خدایی چه فکری کردن پیش خودشون ... زمانشم واقعا بده وسط کنکور خوندن باید بری 😑 من فقططط از نهایی زبان میترسم امتحان لیسینینگ 😩😑💔
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 اسون بود بابا نترس چن تارو گوش بده دستت میاد. جدی تو دی شرکت کردی؟من خودم پایه زبانم ضعیفه باید برم بگردم چند تا پیدا کنم تا خرداد تمرین کنم هوف
zhiniiiiii83 عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1374 البته فک نکنم برگردونن ولی کاش تاثیر معدل رو مثبت کنن برا دروس اختصاصی من خودم برا نهایی ها استرس دا ... اره بخدا🥲وای زبان و عربیش یه موفرفری جذابم😌عاشق رنگ بنفش💜 ملکهخودتباش💎 اگه امضامو خوندی واسه قبولیم دعا کن امسال🙂❤️منم دعاتون میکنم:))
زاده__صبر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1802 من فقططط از نهایی زبان میترسم امتحان لیسینینگ 😩😑💔 وای الان یادم اوردی من صفر صفرم ایشالا میرسونیم تا اونموقع خراب ترش نکنیم🥲😂
آیدینلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6879 وای الان یادم اوردی من صفر صفرم ایشالا میرسونیم تا اونموقع خراب ترش نکنیم🥲😂 باید فایلاشو گیر بیاریم تمرین کنیم تا اون موقع