2777
2789
عنوان

کنکوریا مشاورا و...بنظرتون این یعنی چی+📸

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 31 پست
همون از اول خودمونو جر دادیم مصوبه رو لغو کنین حالا لغو نکردن دیگه ما خودمونو با شرایط وفق دادیم ول ...

دقیقا 

زمان دیگه ای نمونده فک نکنم بخوان این کارو بکنن حداقل برای امسال ، سنجش چیزی رو ک تو سایتش زده خیلی سخت تغییر میده  فقط دارن الکی جو رو استرسی میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درصدای دی ماه رو اسفند میدن، نتیجه نهایی با کنکور تیر میاد تغییرات هم احتمالا درباره همترازی دوتا کن ...

نمیدونم یه سری این وسط تز دادن ک مصوبه لغو میشه مثل سنتر مثل سبطی و... سبطی هنوزم کوتاه نیومده😂💔

من ۲۰۰ شهریه و هر واحد ۲۵ هزار تومن 🤦🏻‍♀️ یعنی اصن هرکدومشون یه قیمت نجومی میگن چخبره واقعا

آره واقعا از کله ام دود بلند شد یعنی 1 تومن من قراره بابت امتحانا پول بدم قشنگ بخور بخورههه

نمیدونم یه سری این وسط تز دادن ک مصوبه لغو میشه مثل سنتر مثل سبطی و... سبطی هنوزم کوتاه نیومده😂💔

درسته سنجش کاراش عجیب غریبه ولی فکر نکنم اینقد با روح و روان بچه های مردم بازی کنن😂البته بازم هیچی ازشون بعید نیست

درسته سنجش کاراش عجیب غریبه ولی فکر نکنم اینقد با روح و روان بچه های مردم بازی کنن😂البته بازم هیچی ...

اووو کجای کاری سکته دادن اینا مارو😑😩امسال ب خیر بگذره من غلط کنم با هفت جدم دیگع سمت کنکور بیام

البته فک نکنم برگردونن ولی کاش تاثیر معدل رو مثبت کنن برا دروس اختصاصی من خودم برا نهایی ها استرس دا ...

اره بخدا🥲وای زبان و عربیش

یه موفرفری جذابم😌عاشق رنگ بنفش💜  ملکه‌خودت‌باش💎                                اگه امضامو خوندی واسه قبولیم دعا کن امسال🙂❤️منم دعاتون میکنم:))