2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه

خانوما من ب اجبار خانوادم عقد کردم دوماه پسر فامیل من از این ازدواج  راضی نیستم و قبول ندارم حتی ب پسر گفتم گفت من فقط تورو میخوام چ تو منو بخوایی چ نخوایی باید برای من باشی حتی ب خانوادام گفتم دوسش ندارم اما انگار ن انگار و حتی مادر پسر با مامانم رفت دعا گرفتن من این ازدواج و قبول کنم اما من باز قبول ندارم ب پدرم گفتم من میخوام طلاق بگیرم گفت حق نداری میکشمت من ازش چندشم میشه برام سخته ی جا باهاش بشینم یا برم جایی .... 

تروخدا کمک کنید شمارو قسم میدم براتون صلوات هم میفرستم اگه راهی هست بگید یا ی دعا نویس ک کارش با قرآن و رایگان باشه بدید ممنون 

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه حالا طلاقم بگیری  اون طرف نمیگیرتت  پس خودتا بدبخت نکن خواهر

نگیر مهم نیست فقط ازش جدا شم 

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤
فک کنم خوشی زده زیر دلت اخه یکی از تاپیکات زدی خونه و ماشین زده به اسمت، شما معلومه چی میخوای دیگه، ...

خواهر این اکانت دست دونفر

قدرشو بدون فکر کن بهت گفته حتی اگ منو نخوای بازم میخامت سخت ترین چیز دنیا عشق یک طرفست الان حال اون از تو بدتره چون توکسیومیخای ک دیگران مخالفشن اما اون کسی رو میخاد ک نمیخوادش😰

از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...

خدا شوهر خوب به کسی بده لیاقت داشته باشه، من بیچاره فقط کسی رو میخواستم که پاک و کاری باشه، حالا اقا معتاد از اب در اومده بدبخت شدم با ی بچه تو دستم، خانم انقد ناشکر نباش شما نمیدونی که پسر خوب کم گیر میاد حالا این بیچاره که همه چی هم به اسمت زده، والا خدا بده شانس، اصلا موندن تو تایپیک تو جایز نیست

یه روح غمگین زودتر از یه میکروب آدم رو میکشه
توجه نکن حالا که اون تایپیک تو نبود

بله عزیز