2777
2789

دخترم سه سالشه اون یکی هم چهار ماه نمیدونم واسه بزرگه چه مدلی بخرم دوست دارم باهم ست بشه لباسشون شوهرمم میگه ست بشن قشنگه  نظر بدید خانوما

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

اره ست قشنکه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توایسنتا گرام بزن پیج بی بی محیصا مزونه لباس بچه مسدوزه لباساشو ببین اندازه بچه هاتو میدی براشون مید ...

دوختنی نمیخام حاضری

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
چهار ماه دیگه خیلی کمه سعی کن رنگاشون تقریبا یکی باشه مدلشو زیاد توجه نکن

اره همین فکرو دارم

از این خونگیا اومده من خیلی دوست دارم رو بلوزش عکس خرسه جنسشونم خوبه یه دست واس دختر بزرگم خریدم یکی واس دختر کوچیکم.

البته ست نیست.واسه بچه چهارماهت ک فقط راحتی بخر عزیزم.

اذیت نشه بچه.راحتی شیک.

واس دختر بزرگتم هر چی دوس داری.شلوار جین یا بیلر یا سارافون.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
از این خونگیا اومده من خیلی دوست دارم رو بلوزش عکس خرسه جنسشونم خوبه یه دست واس دختر بزرگم خریدم یکی ...

بیلر چیه چجوریه

دوختنی نمیخام حاضری

حاضری فک نکنم گیرت بیاد اخه دوتا سایز کاملا متفاوته یکی لباس نوزادی حساب میشه یکیم لباس بچه مگه اینکه دوتا سارافن بدی بدوزن با لباس و جوراب شلواری بمیری یپوشن خیلی ست نمیشن ولی خب یه رنگش ست میشه

حاضری فک نکنم گیرت بیاد اخه دوتا سایز کاملا متفاوته یکی لباس نوزادی حساب میشه یکیم لباس بچه مگه اینک ...

اره شایدم رنگاشون ست کنم