2777
2789
عنوان

خانمایی که جنسیت نی نی میدونن ی لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 16470 بازدید | 33 پست
عزیزم اصصصلا من برای مسخره کردن نگفتم اتفاقا خودم بچه ندارم اما پسر دوس دارم و دوسدارم بچه اولم پسر ...

باش خب 

ولی من بچه اولمه برام زیاد فرق نداره کدوم باشه ولی اگه این دختر باشه حتما دوس داره بعدی پسر باشه البته اگه خدا بخواد وصلاح باشه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
جوش شیرین انجام دادم کف کرد ولی اینکه میگن گازدارمیشه نشد فقط کف کرد

نه بابا کی گفته 

گازدار نمیشه مهم کف کردنه 

یه ازمایش دیگه ای هم هس که از صحتش خبر ندارما ولی رو تک تک خواهرام جواب داد 

به یکی بگو وقتی حواست نیست حتماااا باید حواست نباشه ها

وقتی که حواست نیست رو سرت یکمی نمک بریزه ، ولی اصلا نباید بفهمی 

بعد ببینه صورتتو میخارونی یا موهاتو

اگر صورتت باشه پسره یعنی ریش داره

اما اگه موهاتو یا پیشونیتو بخارونی دختره

من خواهرم براش انجام دادم موهاشو خاروند ،  رفت سونو گفتن پسره ، گفتیم پ این قضیه نمک لابد کشکه دروغه ، اما یبار دیگه سونو داد گفتن نه اشتباه شده و بچه دختره😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش خب  ولی من بچه اولمه برام زیاد فرق نداره کدوم باشه ولی اگه این دختر باشه حتما دوس داره بعد ...

اره بچه اول اکثرا براشون فرق نمیکنه ولی من کلا دوسدارم پسر باشه شوهرم دوس داره دختر باشه😅

نه بابا کی گفته  گازدار نمیشه مهم کف کردنه  یه ازمایش دیگه ای هم هس که از صحتش خبر ندارم ...

حالا اگه نخاروند چی؟

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
کدوم نظریه رمزی؟؟ اون که با کف دست میگفت؟؟ نمیدونم والا به منم گفت دختره فعلا باید منتظر باشیم تا ...

نه گوگل بزن طرز قرار گرفتن جنین توسونو نوشته کدوم طرف باشه بچه چیه،سونو گفته دختره?؟

نه گوگل بزن طرز قرار گرفتن جنین توسونو نوشته کدوم طرف باشه بچه چیه،سونو گفته دختره?؟

نه بابا هنوز ۶هفته هستم

اون خانمرو میگم که با کف دستم گف دختره 

علائمت چیه بچه اوله

اره فقط بعضا درد شبیه پریودی دارم ترشحاتمم زیاده علائم دیگه ای ندارم فعلا 

من ترشحم زیاده درحدی که موقع رابطه هیچ نیازی ب چیزی نیس 😄😄

من که از اولشم همینجور بودم موقع رابطه زود ترشحاتم زیاد میشد 

ولی الان در طول روز هم ابنجوری شدم احساس میکنم پریودم ولی بجای خون ترشحات آبکی میاد 😂

من ترشحم زیاده درحدی که موقع رابطه هیچ نیازی ب چیزی نیس 😄😄

شما چند وقتته؟