2777
2789
عنوان

حس ششمی ها اشتباه گفتن جز یکی

153 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

من تو این یک ماه هر چی تاپیک حس ششمی دیدم رفتم و پرسیدم که من باردارم یا نه؟! (البته بیشتر به خاطر جنبه فانش)

همه گفتن نه همههههههه 😕

فقط یه نفر گفت که اره این ماه باردار میشی و باردار هم هستم

شما اعتقاد دارین؟ چون من فقط از وقتی اومدم نی نی سایت دیدم انقد تاپیک حس ششم میزنن 

ولی خودم به این معتقدم که اذری ها حس ششم دارن

بگو کی درست گفته تاحمله کنیم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂 بذار برم پیداش کنم 

😂😁

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

اون یکی هم شانسی بود😂 خدایی چ اعتقادات چرتی باب شده انقدم خودشونو دست بالا میگیرن انگار فرعونی چیزی ان. چقدم با رأفت و احترام و مهربونی باهاشون برخورد میشه بعد واسه بقیه‌مون تاپیک میزنن خاک توسرتون چرا تاپیکم نمیاین شورشو دراوردین ایشششش😕😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡