2777
2789
عنوان

ترز تهیه کیک خوشمزه بافت سبک عالی

210 بازدید | 14 پست

مواد لازم 

آرد 2 پیمانه  مارک رشد آرد سفید

تخم مرغ ۳ عدد

شیر یا آب ۱ پیمانه 

شکر ۱ نیم پیمانه

روغن مایه ۱ پیمانه 

وانیل ۱ قاشق چایی خوردی

بکینپودر ۲ قاشق چایی خوردی 

....

ابتدا۳ عدد تخم مرغ را با شکر و وانیل داخل ظرف ریخته و با دور تند هم زن زده در حدی که کرم رنگ و کش دار شود بعد از آن روغن و شیر یا آب را اضافه کرده و با همزن در حد مخلوط شدن به هم میزنیم آرد سفید رو چندیدن بار الک کرده به همراه بکینپودر کم کم روی مواد الک میکنیم و به یک جهت به هم میزنیم 

ظرف مورد نظر را کاغذ روغن انداخته و مواد را اضافه میکنیم کمی از مواد را نگهداشته و بعد پودر کاکائو اضافه میکنیم و روی مواد اضافه میکنیم بعد از آن با یک کبریت مواد را آروم آروم به هم می نیم به صورت گرد گرد که مواد دورنگی به دست میاد 

من برای خوشمزه تر شدنش یک مشت کشمش پلوی و کرو اضافه میکنم کشمش هارو بادست دونه دونه اضافه کنید همراه با گردو ها توجه داشته باشید به اندازه بریزید و همه جایی مواد پخش کنید زیاد از حد کشمش و.. اضافه نکنید در حد متوسط 

من این کیک با آب هم پختم عالی شده .

...

در دمایی ۲۰۰ 

 زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه


بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو توستر هم باید درجه اش همین باشه؟

سلام عزیزم من تو توستر درست میکنم رو درجه ۱۸۰ و گرمایش  بالا پایین روشن میکنم همون زمان ۳۰.۳۵ دقیقه فقط این که بزار پخت کیکت کامل که شد درش رو باز کن و یه سیخ جوبی فرو کن تو کیک اگه نچسبید یعنی پخت شد صبر کن خنک که شد از قالب در بیار تزین کن انشالاه که خوب میشه

تو توستر هم باید درجه اش همین باشه؟ 

تو توستر درجه ۱۸۰ گرمایش بالا پایین و همون زمان ۳۰.۳۵ دقیقه باز چشمی نگاه کن بعد پخت کامل در تستر باز کن با یه سیخ چوبی فرو کن تو کیک اگه نچسبید آکی پخته بزار سرد که شد از قالب در بیار تزین کن نوش جان

برای درست کردم روکش شکلاتی رو کیک 

ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری 

شکر ۲ قاشق غذا خوری 

موز یک عدد

شیر چن ۱۰ قاشق غذا خوری یا به میزان دلخواه 

خامه ۱۰ قاشق و یا به میزان لازم 

پودر کاکائو به میزان دلخواه

خامه ای قنادی رو 

با موز رنده شده به هم میزنیم با هم زن میزنیم کنار گذاشته

و بعد شیر و ژلاتین و شکر رو به هم زده و روی حرارت گذاشته و به هم زده بعد گرم شدن مواد 

مخلوط  مواد خامه موز رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن به هم زده پودر کاکائو اضافه میکنیم به میزان دلخواه یکم که از گرما افتاد 

روی کمک پخش میکنیم بعد سرد شدن مزه خیلی خوبی داره این روکش و چون ژلاتین داره با دست نمی‌چسبد  خامه و.‌‌

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792