2777
2789
عنوان

بیاین بگین کدوم قشنگتره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست
@toranjbano سلام عزیزممن از دستور کیک سیب و دارچین شما پختم و مواد و ۲برابر کردم و ۲ساعت در دمای ۱ ...

سلام عزیزم وقتت بخیر

چندتا دلیل میتونه داشته باشه

یکی زیاد بودن حجم مواد: شما مواد و دو برابر کردی و کیک ضخیم تر شده، از چه سایز قالبی استفاده کردی؟
دوم اینکه احتمالاً دمای ۱۷۰ درجه و زمان پخت  برای این حجم از مواد کافی نبوده
و سوم عدم پخش یکنواخت حرارت میتونه باشه

یه راه اینه که بعد از تست با خلال دندون اگر حس کردی وسط کیک هنوز خمیر ِ، روی کیک و با فویل بپوشونی و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا حرارت بیشتر به داخل نفوذ کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
@toranjbano بنظر شما خمیر شده؟

برش بزن قربونت اینجوری ک معلوم نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برش بزن قربونت اینجوری ک معلوم نیست

می‌خوام ببرم خونه مامانم واسه همین برش نزدم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام عزیزم وقتت بخیرچندتا دلیل میتونه داشته باشهیکی زیاد بودن حجم مواد: شما مواد و دو برابر کردی و ک ...

چون طبقه پایین فر گذاشتم دما رو کمتر کردم 

امیدوارم خمیر نشده باشه

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
می‌خوام ببرم خونه مامانم واسه همین برش نزدم

نوش جان عزیزم بنظرم قالب مناسب این حجم نبوده، یکمی هم دور کیک و سوزوندی 

ظاهرش خوبه امیدوارم خمیر نباشه 

با خلال دندون تست کردی قبل از فر درآوردن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نوش جان عزیزم بنظرم قالب مناسب این حجم نبوده، یکمی هم دور کیک و سوزوندی ظاهرش خوبه امیدوارم خمیر نبا ...

ممنون عزیزم

آره ولی حس کردم خمیر هست 

دیگه میبرم ان شالله که خوب شده باشه..

ممنونم 🌱

ممنون عزیزمآره ولی حس کردم خمیر هست دیگه میبرم ان شالله که خوب شده باشه..ممنونم 🌱

🌺🌺🌺🌺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40