@toranjbano سلام عزیزممن از دستور کیک سیب و دارچین شما پختم و مواد و ۲برابر کردم و ۲ساعت در دمای ۱ ...
سلام عزیزم وقتت بخیر
چندتا دلیل میتونه داشته باشه
یکی زیاد بودن حجم مواد: شما مواد و دو برابر کردی و کیک ضخیم تر شده، از چه سایز قالبی استفاده کردی؟ دوم اینکه احتمالاً دمای ۱۷۰ درجه و زمان پخت برای این حجم از مواد کافی نبوده و سوم عدم پخش یکنواخت حرارت میتونه باشه
یه راه اینه که بعد از تست با خلال دندون اگر حس کردی وسط کیک هنوز خمیر ِ، روی کیک و با فویل بپوشونی و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا حرارت بیشتر به داخل نفوذ کنه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نوش جان عزیزم بنظرم قالب مناسب این حجم نبوده، یکمی هم دور کیک و سوزوندی
ظاهرش خوبه امیدوارم خمیر نباشه
با خلال دندون تست کردی قبل از فر درآوردن؟
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزمآره ولی حس کردم خمیر هست دیگه میبرم ان شالله که خوب شده باشه..ممنونم 🌱
🌺🌺🌺🌺
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40