2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بچه من تو مدفوع نداشت بعد اینا تو آزمایش معلوم میشه دکتر میگه

اخه میگن خون نشانه بارزشه منم خون ندیدم میترسم بی خودی بچم شیر خشک بدمزه رژیمی بخوره خودم ممنوع هرچی لبنیات گوشت گاوی بی خودی سختی میکشم واسه اون ازمایش نوشته براش

اخه میگن خون نشانه بارزشه منم خون ندیدم میترسم بی خودی بچم شیر خشک بدمزه رژیمی بخوره خودم ممنوع هرچی ...

نه من که خون توش نبود نه اینا دلیل نمیشه عزیزم حالا آزمایش بده ببین دکتر چی میگه که از نگرانی در بیای

الان ۵۰ روزشه

خودتم باید رعایت کنی اگه از شبر خودتم بهش میدی...لبنیات گاوی و بیسکوییت و هرچیزی ک توش  شیر یا شیرخشک استفاده شده باید نخوری...واسه بچه هم ک بزرگ شد توی فرنی و حریره فقط از شیر خشک اچ آ استفاده کن ...واسه لبنیاتم از شیر و ماست بز و گوسفند

خودتم باید رعایت کنی اگه از شبر خودتم بهش میدی...لبنیات گاوی و بیسکوییت و هرچیزی ک توش  شیر یا ...

دقیقا خودم لب نمیزنم هیچی فقط مرغ و گوشت گوسفندی و برنج ولی خیلی سختمه بازم بچم گریه میکنه شب و روز

وزنش زیاد میشه عزیزم نگران نباش...علائم بچتون چی بود ک دکتر گفته حساسه؟

من پسرم بردم دکتر ۲۰ روزگی خیلی گریه میکرد دکتر دید گفت رفلاکس و حساسیت شیر گاوی جوش لپش داشت دیگه نمیدونم بخاطر گرمی که میخوردم زایمان تازه کره بودم روغن حیوانی زیاد میخوردم یا بخاطر حساسیت بود دستش پوست پوست شده بود 

پاهاش اینجور بودنت زدم علایم حساسیت خشکی پوسته

ای جان...صورت دختر منم جوش ریز ریز زده بود..چون دخترم تو آذر دنیا اومد و ما خونه رو خیلی گرم نگه میداشتیم فک کردیم ک بدنش گرمی زده بردیم دکتر گفت واسه شیر خشکشه...بدنش رو با روغن بچه چرب کن و شیرشم عوض کن خوب میشه نگران نباش...من ب دخترم تا ۴ ماهگی شیر خودمو دادم چون هم خودم اذیت میشدم هم اون...دیگه فقط شیر خشک بهش دادم...

ای جان...صورت دختر منم جوش ریز ریز زده بود..چون دخترم تو آذر دنیا اومد و ما خونه رو خیلی گرم نگه مید ...

این عکس مال اونموقع هست ۲۰ روزگی الان خشکی نداره دکتر اچ آ داده به منم گفت کم و بیش لبنیات بخور ولی بازم من میترسم نمیخورم ولی خوب خیلی سختمه یه جور خوردن عذاب وجدانه منم به دکترم گفتمازمایش نوشت که مطمئن بشم حساسیت داره یا نه اگه نداره که بهتره اگه هم داره یدفعه شیر خشک بدم فقط میترسم این اچ آ ضعیف کنه زیاد تپل نشه امینجورش همه میگن وای بچت چقد کوچیکه فلانی اینقد بود بهمانی اندازه بچه تو اینقده