2777
2789
عنوان

نی نی سایت و خطر همچی برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 45 پست
منم زرشک پلو و ته چین و کلا هر چیز هوس میکنم میخورم فقط سالم میخورم هله هوله نمیخورم

اره دقیقا منم فست فود و کنسرو و نوشابه اصلا نخوردم ،هله هوله هم تا حد امکان نخوردم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوم حالا نمیدونم چیکار باید کنم میام تجربه کسب کنم بدتر استرسی میشم چرا فلان چیز خوردم

سرچ نکن خب

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چه خبره من همه میخورم ماهی الویه پرتقال فقط زعفران و زرشک و جگرو نمیخورم بقیه چیزارو همه میخورم مداو ...

همش فکر میکنم اکه نخورم چجوری بچهام وزن میگیرن دگیر شدم بخدا 😂

مامانتو بگو وقتی میره ازش بپرسه پس چطوری میری سونو؟فشار ایناتو نمیکیرن ازمایشاتو نمیدی؟

سنو شهر خودمون میرم برا فشار و ازمایشام بهداشت مرکزی شهرمون ماما فرستاد خونه گفتم شرایط ندارم بیام 

جدی 😍

اره بابا من دکترم گفت هفته ای یبار و حتما بخور

کلاسای بارداریم رفتیم گفت همه چی اکیه فقط به عنوان داروو نباشه 

مثلاا زعفرون توو غذا اکیه در حد چاشنی 

ولی اینکه دم کنی بخوری بده

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند