2777
2789
عنوان

جایی هست بشه فرم پر کرد بعد از مرگ جنازه مونو بدن برای آموزش

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 60 پست
خوب نیست اصلا جسد چندددد سال میمونه اونجا و بچه ها انواع مسخره بازی رو باهاش درمیارن😶 انقدر مسخره ...

اره میدونم دختر خودم که رفته بود تشریح اولین بار گفت مامان پوستش مثل لواشک 😂😂بود 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
خوب نیست اصلا جسد چندددد سال میمونه اونجا و بچه ها انواع مسخره بازی رو باهاش درمیارن😶 انقدر مسخره ...

ولی در جهت پیشرفت علم اشکال نداره مهم نیست برام 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارشون فرستادم برات

مرسی خانمی

ترسیدیم بابا😓

خب مرگ که هست عزیزم دیر یا زود خود مرگ هست که ترسناکه با دنیایی مواجه میشیم که ناشناخته هست ولی جسم که دیگه چه بره زیر خاک چه تیکه تیکه شه براش فرقی نداره 

استارتر عزیز چقدر بزرگ منش هستی شما... اینکه به جامعه ی پزشکی و بشریت این کمک رو بکنی بزرگترین اجرج و قرب پیش خدا داری عموی من بر اور بیماری سرطان فوت کرد وصیت کرده بود پیکرش رو به همون بیمارستان آموزشی در اونجا فوت کرد بسپارن تا دانشجوهای پزشکی بتونن با تشریح پیکرش تحقیقات خوبی انجام بدن تا بتونن به بقیه مردم در درمان این بیماری لعنتی کمک کنن..همیشه انسانهایی که روح بزرگی دارن تصمیمات و کارهای خاصی انجام میدن که به کل بشریت خیر برسونن...خیلی به ادمایی مثل شما افتخار میکنم

من فقط حاضرم خانوما تشریحم کنن این جماعت به مرده هم چشم دارن والا    

دوتا مرد چادر پوشیده بودن رفته بودن غسللخانه بهشت زهرا از مرده های زن در حال غسل فیلم گرفته بودن دیگه از اون تاریخ هیچ کسو راه نمیدن سمت غسالخونه واقعا ادم مریض هست 

ولی در جهت پیشرفت علم اشکال نداره مهم نیست برام 

در جهت پیشرفت علم و نجات جان انسانهای بیشتر...چه کاری ارزشمندتر از این...خوشا به حال کسی هم با بودنش به خلق خدا خدمت کنه وهم بعد نبودنش این کارو انجام بده....

استارتر عزیز چقدر بزرگ منش هستی شما... اینکه به جامعه ی پزشکی و بشریت این کمک رو بکنی بزرگترین اجرج ...

مرسی عزیزم  واین بزرگ منشی در خون شما هست خدا رحمت کنه عموی عزیزت رو ایشون واقعا یه صدقه جاریه از خودشون به جا گذاشتن  پس میشه اینکارو انجام داد ؟

تهرآن  علوم پزشکی مال اهدا جسد

ممنونم عزیزم 

استارتر عزیز منم خیلی به این مسئله فکر کردم و مثل شما تصمیمدگرفتم بعداز مرگم این اتفاق رو رقم بزنم اگر رسالت انسانی من تو این دنیا نجات انسانهای بیشتر باشه یا کمکی  کرده باشم در جهت پزشکی این برای من کافیه و همیشه شاد نواهم بود که کاری رو که در توانم بوده انجام دادم حتی بعد از نبودنم در این دنیااا...

مرسی عزیزم  واین بزرگ منشی در خون شما هست خدا رحمت کنه عموی عزیزت رو ایشون واقعا یه صدقه جاریه ...

ممنونم عزیزم...بله میشه این کار رو انجام داد... عموی من کارمند همون بیمارستان بود 

ما ترم قبل رفتیم سرجنازه استادمون گفت این جنازه ها افریقایی هستن از خارج میارن 

چه ترسناک 

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
استارتر عزیز منم خیلی به این مسئله فکر کردم و مثل شما تصمیمدگرفتم بعداز مرگم این اتفاق رو رقم بزنم ا ...

چه تفکر قشنگی بسیار عالی 

استارتر عزیز منم خیلی به این مسئله فکر کردم و مثل شما تصمیمدگرفتم بعداز مرگم این اتفاق رو رقم بزنم ا ...

اگر ذره ای هم تردید و یا ترس اینجا برام به وجود اومد با کامنت قشنگت کاملا مصمم شدم