کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بابا انقد حقوقا پایینه خرجا بالاس که هیچکس از شغلش راضی نیس همه عصبی مزاج شدن 🤣🤣
شما اعصابتو سر این چیزا خراب نکن
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان
وای دکتر من واسه بارداریم ی منشی داشت از خود دکتر بیشتر واسمون خودشو میگرفت... پشت سر دکتر هم اینصد خودشو کج و معوج میکرد😆😆 انگار این قرار بوده دکترشه دکتره حقشو خورده...بعد هر بار اینقدر آرایش داشت و میرسید انگار اومده عروسی
عزیزم خب منشی یه دکتر که ساعت کار بقیه دکترا رو نمیدونه
ببین اینترنتی نمیتونی نوبت بگیری؟؟
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.