2777
2789
عنوان

ميخوام به اكسم پيام بدم بياين

768 بازدید | 32 پست

نصيحت نكنين ممنون

فقط راهنماييم كنين كه چي بگم برگرده؟

من دو سال عاشق هم بوديم و بنا به دلايل مالي و شرايط ازدواج جدا شد و رفت 

يك ماه و نيم گذشته ميخوام بهش پيام بدم بگم دوست دارم

اين كارسازه؟ واسه اينكه برگرده و مشكلمونو حل كنيم

يا چي بگم

هر کار دلت میگه بکن فقط مطمئن باش بعدا پشیمون نشی یا انقد جسارتشو داشته باشی که پشیمون نشی .

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سلام خوبی بگو ببینی رفتار اون چطوره بعدش میتونی ابراز علاقه کنی 

از رو شناختي كه ازش دارم اونم ميگه سلام مرسي تو خوبي

ولي خب ميخوام بدونه با احساس بهش پيام دادم

میتونی بگی هنوز دوسش داری و میخوای سعیتو بکنی شرایط براتون بهتر شه و ازش بخوای اگه اونم این حسو بهت داره به رابطه تون فرصت بدین و دوتایی تلاشتونو بکنین براش .

حیفه بخدا که عشق دو طرفه سر چیزای الکی به هم بخوره چون حسش دیگه تکرار نمیشه 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
من میگم فقط یه پیام دوستانه بده واحوالپرسی کن..اضلا نگو دلتنگتم و اینا اگ اونم بخاد باید پیام بده&n ...

بعد از احوال پرسي چي

خب نه نميگم دلتنگتم

دلم ميخواست بهش بگم خيلي دوست دارم

ميدونم اونم دلش باهامه

اره پیام بده ضایع بشی بعدش دلت خنکه دیگه😂😂😂😍

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
بعد از احوال پرسي چي خب نه نميگم دلتنگتم دلم ميخواست بهش بگم خيلي دوست دارم ميدونم اونم دلش باهام ...

ببین عزیزم اینو بفرست

سلام فلانی جان

خوبی

امروز یه چیزی دیدم یهو یادت افتادم

گفتم یه پیام بدم جویای احوالت بشم

میتونی بگی هنوز دوسش داری و میخوای سعیتو بکنی شرایط براتون بهتر شه و ازش بخوای اگه اونم این حسو بهت ...

دقيقا خودمم همش ميگم حيفه ما خيلي همو ميخواستيم الان يهو تموم شه اون نمياد جلو ميگم حداقل من برم جلو 

فقط يكم استرس دارم

میتونی یه متن بنویسی بگی ببین من توورابطم برام مهم

وارزشمند بود بهت پیام دادم بگم میتونیم باهم مشکلات وحل کنیم ودرست کنیم همه چیو مهم اینه پشت هم باشبم و بخوایم درست شه توهم اگه میخوای باهم باشیم ودرست شه بیا باهم حرف بزنیم یه همچین چیزایی بنویس 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚