2777
2789

از هفته 16 فک کنم یا قبلش

هف سال گذشته الان

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کی سختیاش کمتر شد؟ جنسیتشون چیه؟

نمیدونم برا من سراسر سختی بود ماه های اول بالا آوردنا بعدش سوزش سر دل 

ماه های آخر هم همش درد داشتم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

از کی سختیاش کمتر شد؟ جنسیتشون چیه؟

هردوپسر

نمیدونم برا من سراسر سختی بود ماه های اول بالا آوردنا بعدش سوزش سر دل  ماه های آخر هم همش درد ...

نه منظورم بعد دنیا اومدنشونه

من سر اولی سوزش داشتم ولی سر اینا فقط تهوع🤐

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
نه منظورم بعد دنیا اومدنشونه من سر اولی سوزش داشتم ولی سر اینا فقط تهوع🤐

بستگی به بچه ها داره از من خیلی شیطونن هنوز که هنوزه سخته از صب تا شب یا بوکوش بوکوش

یا زیرو رو کردن وسایل خونه یا خرابکاری

یکی شون خیلی خرابکاره وسیله نذاشته یکی هم لجباز و نق نقو 😐😂

بستگی به بچه ها داره از من خیلی شیطونن هنوز که هنوزه سخته از صب تا شب یا بوکوش بوکوش یا زیرو رو کرد ...

وای الهی بگردم 😃صبر االی متعالی😁

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
وای الهی بگردم 😃صبر االی متعالی😁

دیگه همینه تازه درس و مدرسه هم اضافه شده 🤦🏻‍♀️