2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال عجیب دارم!🙄😐

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 32 پست
مگه زنا چشونه ک مرد بارش میاری😏😏😏خود تخریبی نکن گلم

این مردی که ایشون میگن منظور همون شیرزنه 

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه زنا چشونه ک مرد بارش میاری😏😏😏خود تخریبی نکن گلم

نگفتم نر گفتم مرد 

مرد بودن که به زن و مرد نیس اطلاعات عمومیت ببر بالا گل

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

ما یه فامیلی داشتیم ک رفت پیش یکی براش دعا گرفت بچه ش پسر شد ولی گفته بود تا وقتی تو شکمته سونو نده ...

😒😕😳

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
عوض نمیشه شاید اولش اشتباه تشخیص دادن

خب همینه دیگ بخاطر خطای سونو

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

منظورتون اینه ک دکتر تشخیص نمیداد و هر دفعه یه چیزی میگفت؟

خطای سونوگرافی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

راستش الان دیدم یه دعایی تو سایتی بود بعد چهار ماه شوهر دست بزاره رو شکم زن و دعایی بخونه که اسم فرزندشو محمد میزاره،پسر دار بشه.

مگه تا چهار ماه جنسیت مشخص نمیشه؟🙄🗿

بهتره بگی شیر زن🌹متوجه منظورتون شدم البته

من اینجوری دوس داشتم بگم  معنی کلمه مرد رو برید توی لغت نامه بخونید تا فک نکنید فقط به جنس نر میگن مرد

البته نظر شما هم محترمه🌷

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

من اینجوری دوس داشتم بگم  معنی کلمه مرد رو برید توی لغت نامه بخونید تا فک نکنید فقط به جنس نر م ...

لطفا حرفای منم بخونین😪

بهتره بگی شیر زن🌹متوجه منظورتون شدم البته

لطفا حرفای منم بخونین😪