2777
2789

میشه بگین

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بله مم در خواب

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

راستش دو هفته ای هست از یه شرکت توی هلند قراره زنگ بزنن به همسرم برای مصاحبه و واسطمون که اونجا هست گفته کلا ادمای کندی هستن و طول میکشه تا بخوان زنگ بزنن.

خواستم ببینم درسته؟؟ کلا کارای اداری طول میکشه انجام بشه؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
دختر عموی مادرم هلند بود ممدکار اجتماعی الان اومده ایران

چیزی شنیدی از اونجا که کلا ادمای گند و ارومی هستن؟ یعنی کارها دیر انجام میشه اونجا.

ما هلند هیچکس رو نداریم برای همین در جریان نیستم

راستش دو هفته ای هست از یه شرکت توی هلند قراره زنگ بزنن به همسرم برای مصاحبه و واسطمون که اونجا هست ...

من پدر بزرگ و مادر بزرگن هستن

بلع تا حدودی میگن گیج میزنن به خاطر مصارفشون 😅

..dental stu
من پدر بزرگ و مادر بزرگن هستن بلع تا حدودی میگن گیج میزنن به خاطر مصارفشون 😅

اها پس طبیعیه اگر طول بکشه تماس بگیرن. برای منی که خیلی عجولم واقعا اذیت کنندست اونجا پس🤦‍♀️

اره روندشون کلا کنده خرید کردن ادمو عصبی میکنه  برعکس المان

ای بابا پس بریم المان 😅😅

اونام سرد و خشکن همینجا بهترینه🤣

اخر به این نتیجه میرسم همین ایران خودمون بهترینه😂😂

اخه میدونی شرکت گفته حالا زنگ میزنیم بهش برای مصاحبه بعد فکر کن از وقتی گفتن من دارم ثانیه هارو میشمارم دو هفتست خواب و خوراک ندارم. بعد اونوقت تازه فهمیدم اینقدر اینا کندن🙄😒 فکر کنم بره سال دیگه زنگ بزنن عیش😒