2777
2789

سلام دوستان من شوهرم نزدیک به دو ماهه خونه رو ول کرده رفته بخاطر اینکه خیانتش رو فهمیدم ازش پرینت خط خواستم چون نمیتونست بیاره رفت. مادرش هم میگه باهم نمی‌سازین جدا شین از هم. هیچ خبری ازم نگرفت تو این چندوقت الانم با کمال پررویی درخواست تمکین زده با اینکه من خونه هستم و خودش رفته فردا جلسه اول تمکین و نفقه هستش. من دوبار از 110 نامه گرفتم از همسایه ها استشهادیه گرفتم که شوهرم نیس اس ام اس بهش داده بودم که من خونه ام برگرد از همه این اس ام اسا پرینت گرفتم برای جلسه دادگاه وکیل هم دارم فردا میخوام خودمم برم تو جلسه چی بگم؟؟ کسی تجربه داره؟ میخوام ب قاضی بگم خیانت کرد و گذاشت رفت ما تازه 5 ماه بود که اومدیم سر زندگیمون منو ول کرده بخاطر زن شوهر دار دیگه ای که دختر خاله مادرشه لطفا دستور پرینت خط بدین به نظرتون قبول میکنه؟ 

اره  محکم سر حرفت باش و درخواست بده کوتاه نیا   تا قاضی حکم بده بگو من سکایت دارم شوهرم پیانارو ماک کرده ک دستم خالی بمونه شمارو خدا    حکم بدین مرینت خطشو بیارن خودتون ببینین من داستم با چ ادمی زیر یه سقف زندگی میکردم    

چوب تو همه جاش میکنن  قانون شهر هرت نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم اصلا استرس نداشته باش اروم اروم

ببین اون درخواست عدم تمکین زده که نفقه رو نده و یکم آبرو برای خودش نگه داره اصلا کاری نمیتونه بکنه خیالت راحت ازاین موردا زیاد هست شاید قرارباشه برید جلسه مشاوره از طرف دادگاه که اونم چیز خاصی نیست

هین حرفایی که گفتی رو توی جلسه دادگاه بگی حله

فقط از هیچ قسمت حق و حقوقتون نگذرین حتی اجرت المثل رو هم بگیرید شده برای این کار کفش اهنی بپوشید شده خیلی کم کم بهتون تعلق بگیره ولی قشنگ درس عبرتی بدین کِ متوجه بشن ته نامردی رو کِ اخه نامرد خیانت اونم ۵ ماه بعد ازدواج؟

چقدر حیف ک اتفاق افتاده...

بهتر نیست اون وکیل به صورت قانونی درخواست گرفتن پرینت بده.

حداقل از راه تبصره و مواد قانونی درخواست میده .

نکنه قاضی خیلی به حرف شما توجه نکنه.

معمولا اگه درخواستی رد بشه 

دیگه تکرارش سخت میشه 

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

درخواست تمکین رد میشه ، نفقه براش میبرن و‌اگه درخواست مهریه کنه ، مهریه 

طلاق هم باید یه زمان‌مقرر از رفتنش از خونه بگذره نه دوماه

اینکه تو‌ دادگاه چی بگی از وکیلت بپرس

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌