یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استارتر بااجازت منم یه سوال بپرسم .بعد چند روز از پری بی بی چک تون مثبت شد؟من امروز ۳روز گذشته بود زدم مثبت شد بنظرتون مثبته یا کاذبه؟درصورتی که این ماه کلا خنثی بودم
من از هفته شش حالت تهوع داشتم از همه بوها بدم میومد عصر بالا میاوردم حتی توی حموم حالم بد میشد نمیتونستم برم حموم به بدبختی مسواک میزدم چون حالم بد میشد هییییچ غذایی نمیتونستم بخورم طوری که توی دو ماه شش کیلو کم کردم حتی آب نمیتونستم بخورم مدام ضعف شدید به حدی که نمیتونستم راه برم فشار خونم بسیار پایین بود به معنای واقعی کلمه نابود شدم از روز 100 تقریبا بهتر شدم تا الان که چهارماه و نیم هستم فقط نفخ دارم و باید مراعات کنم چون معده ام خیلی حساسه مثلا چیزای کافئین دار نمیتونم بخورم سردرد شدید دارم فشارم همچنان پایینه اما ضعفم بهتر شده