2777
2789
عنوان

طلاق از طرف زوجه

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 22 پست
اینکه بعد جلسات مشاوره بیرون ک نامه زدن ب دفتر الکترونیک قضایی بعدش چ پروسه ایی باید بگذرونم

دادخواست طلاق توافقی یا اگه از طرف شماست یا باید از حقوق خودتون بگذرین یا اینکه همزمان دادخواست مهریه و نفقه و اینا بدین . بچه فرمودین ۱۲ سالشه تا ۱۵ سالگی پیش پدر هست بعدش میتونه انتخاب کنه 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️

[QUOTE=275264612]ماله کی هستش ببین نامه هم باشه دوندگی داره مگ توافقی باشه 1ماهه شوهرم ن میخاد تغییر کنه ب شرایط رو هوا نگه داشتن من عادت کرده و راضیه منم خسته شدم از دست کاراش دروغاش بد دهنی خساست بازیاش من ۹ ساله نمیدونم چقدر درامد داره همیشه هم میگه ندارم شغلشم ازاده خودم خرج لباسمو میدم دکتر میدم فقط در حد خوراک خرج میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادخواست طلاق توافقی یا اگه از طرف شماست یا باید از حقوق خودتون بگذرین یا اینکه همزمان دادخواست مهری ...

بله ۱۲ سال نمیتونم از همه چی بگذرم‌بچه پیش من باشه؟ اون ک‌نمیتونه بچه بزرگ‌کنه صبح تا شب بیرون بچه پیش خودمه بچه خودشم دوست نداره من تا الان بخاطر بچم تو این زندگی موندم

بله ۱۲ سال نمیتونم از همه چی بگذرم‌بچه پیش من باشه؟ اون ک‌نمیتونه بچه بزرگ‌کنه صبح تا شب بیرون بچه پ ...

مگر اینکه اعتیاد و وضعیت اخلاقی داشته باشه بتونین نگه دارین . اگه هم بتونی درست از حقت دفاع کنی مصلحت طفل اقتضا کنه پیش شما باشه میتونی نگه داری کار سختی هست . اینکه بخواد توافق کنه بستگی به خودش داره نمیشه نظر داد 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
مگر اینکه اعتیاد و وضعیت اخلاقی داشته باشه بتونین نگه دارین . اگه هم بتونی درست از حقت دفاع کنی مصلح ...

اعتیاد داره ولی اونجور ک اوضاعش خراب باشه.بچه رو هم خسته کرده با خسیس بازیاش

اعتیاد داره ولی اونجور ک اوضاعش خراب باشه.بچه رو هم خسته کرده با خسیس بازیاش

ببخشید کار سختیه باهاش توافق کن . شانس کمی داری چون شاغله درامد داره منزل داره وضعیت اعتیادش هم آسیب جدی به خانواده نزده

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️