2777
2789
عنوان

کنکور معدل بورسیه..

245 بازدید | 3 پست

اقا بنظرتون با معدل ۱۷ هنر میتونم مهندسی کامپیوتره پیامنور قبول بشم.. رشتم نقاشیه معدلم رو فکر نکنم بتونم بیشتره ۱۷ ببرم بالا هربار تلاش کردم بیشتره ۱۷ نشده تو این ۱..۲ سال ک درسا و اینا مجازی شد افته تحصیلی داشتم بنظرتون با معدله ۱۷ میتونم مهندسی کامپیوتر پیامنور قبول بشم؟ چون میخام بورسیه بگیرم برا کره جنوبی و تو کره جنوبی مهندسی خیلی خوبه منم ب کامپیوتر ب شدت علاقه دارم. توروخدا بگید بنظرتون با معدله ۱۷ میشه مهندسی کامپیوتر قبول شد؟ بدونه کنکور؟ 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

۱۷ که خوبه چرا نتونی من با معدل کتبی ۱۵ رفتم پیام نور هرچند  رشته من تجربی بود ولی خب لایحه قانونی تصویب کرده برا تجربی و ریاضیا حداقل معدل ۱۴ برا بقیه رشته ها ۱۶ البته زیاد مطمئن نیستم ولی می‌دونم زیر ۱۷ بودن حداقل نمره های پذیرش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنمایی تون کنکوره ریاضی دادم اما فکر نکنم مهندسی کامپیوتر پیامنور قبول شده باشم برا همین گفتم با سوابق تحصیلی برم بهتره

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔