2777
2789
سلام  اصلا نترس طبیعه احتمالا تازه اثر بی حسی ها رفته آستانه درد کم میشه پس طبیعیه و ورم هم طب ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی خیالم راحت شد اخه ی جا نوشته بود درد و ورم زیاد نشونه پس زدن ایمپلنته برا همین ترسیدم.

جواب ابلهان خاموشی است
سلام عزیزم ممنون که جواب دادی خیالم راحت شد اخه ی جا نوشته بود درد و ورم زیاد نشونه پس زدن ایمپلنته ...

فعلا طبیعیه تا یک هفته اما اگر دیدی ورمش بعد یک هفته بیشتر شد و رنگ لثت هم تغییر کرد برو دکتر منم استرس داشتم میفهمم ولی دکترم میگفت همش طبیعیه پس نترس کمپرس یخ معجزه میکنه فراموش نکن گلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا طبیعیه تا یک هفته اما اگر دیدی ورمش بعد یک هفته بیشتر شد و رنگ لثت هم تغییر کرد برو دکتر منم اس ...

فدات عزیزم حتمااا ، الان مسکن خوردم راستش دهنم زیاد باز نمیشه که بتونم ببینم، استخوان فک من سه میلیمتر شده بود از بس تحلیل رفته بود 

خدا خیرت بده عزیزم 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

جواب ابلهان خاموشی است
فدات عزیزم حتمااا ، الان مسکن خوردم راستش دهنم زیاد باز نمیشه که بتونم ببینم، استخوان فک من سه میلیم ...

قربونت گلم طبیعیه منم یکم تحلیل داشتم یادم نیست چقدر ولی درست میشه اصلا جای نگرانی نداره حتی منم به حدی بد بودم تا یک ماه فقط غذای میکس میتونستم بخورم و فکم باز نمیشد سعی کن به فکت فشار نیاری اصلا و به زور بازش نکنی انشاالله که به خوبی جوش میخوره نگران نباش بهتر باشی گلی

قربونت گلم طبیعیه منم یکم تحلیل داشتم یادم نیست چقدر ولی درست میشه اصلا جای نگرانی نداره حتی منم به ...

فدات❤❤❤❤ اره انشالله که جوش بخوره ممنون عزیزززم

جواب ابلهان خاموشی است