2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکدونه دو سال پیش کردم بپرس؟

سلام عزیزم من پنج روز پیش ایمپلنت کردم یکی از دندونامو هنوز درد دارم طبیعیه؟ مراحل بعدشم درد داره داستان؟ بخیه کشیدنش چی😭😭😭😭

سلام عزیزم من پنج روز پیش ایمپلنت کردم یکی از دندونامو هنوز درد دارم طبیعیه؟ مراحل بعدشم درد داره دا ...

سلام گلی

الان دندون رو کشیدن پایه ایمپلنت رو جایگذاری کردن و پودر استخوان ریختن و بخیه زدن؟؟؟مراحل من این بود و باید بگم تا دو هفته شایدم بیشتر درد طبیعیه حتی خونریزی من پدرم در اومد یعنی یادش میفتم فشارم میفته تا یک ماه نمیتونستم فکم رو برای غذا جویدن حرکت بدم حتی پس نگران نباش سعی کن یخ بزاری روش ومیکس و غذا های نرم بخور 

بخیه کشیدنش بعد این مراحل که گفتمه و اصلا درد نداشت از همش آسون تر همین بود یکم بعدش هم قالب گیری میکنن که خوب یکم درد داره ولی نه مثل درد الانت مثل درد معمولی وقتی که دندون پر میکنی اولش و بعد که دندون آماده شد یک مرحله هم نصبش نترس غولش همین مرحله هست که رد کردی

سلام گلی الان دندون رو کشیدن پایه ایمپلنت رو جایگذاری کردن و پودر استخوان ریختن و بخیه زدن؟؟؟مراحل ...

من ن ورم دارم ن خونریزی فقط درد دارم .یعنی بعد از بخیه دوباره سر میکنه درد داره؟وای فشارم داره میفته

سلام گلی الان دندون رو کشیدن پایه ایمپلنت رو جایگذاری کردن و پودر استخوان ریختن و بخیه زدن؟؟؟مراحل ...

اره من مرحله پیچ و گذاشته بخیه زده گفت دوهفته دیگه بیا بکشم بخیه رو یعنی دو هفته این درد با من ؟؟؟؟؟ یا خدا 

من ن ورم دارم ن خونریزی فقط درد دارم .یعنی بعد از بخیه دوباره سر میکنه درد داره؟وای فشارم داره میفته

طبیعیه گفتم که حتی تا یکماه 

بخیه کشیدنش هم گفتم از همش آسون تره

کلا مراحل بعد آسونه همین جراحیش سخت بود که گذشت این دردم طبیعیه نگران نباش

اره من مرحله پیچ و گذاشته بخیه زده گفت دوهفته دیگه بیا بکشم بخیه رو یعنی دو هفته این درد با من ؟؟؟؟؟ ...

کم کم کمتر میشه کمپرس یخ بزار برای من خیلی خوب بود و مسکن دیگه چاره ی دیگه ای نیست ولی کم کم دردش تحلیل میره