2777
2789

خب

آشنایی مون مجازی بوده ،فقط عکسامو دیده

حدود ۲ ماهه میشناسمش

برخورد اول چجورییی بااااشم با تجربه هااا بگید

لباس

آرایش 

...

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک عدد بی تجربه با سابقه یک سال رابطه اما بدون دیت    

تو منی یا من توام؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
یک عدد بی تجربه با سابقه یک سال رابطه اما بدون دیت    

الهییی 😭🥲 تو منو میذاری جیبت

واییی

منم خسته شده بودم دگ

این اخرا همش میگفتم پس کی میخواد ببینیم همو 🥲🤦🏻‍♀️

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

استرس نگیر، یه لباسی بپوش توش اذیت نباشی و حس خوبی به خودت داشته باشی، اگه برات مهمه لوازم تجدید آرایش ببر، اگر فکر میکنی موضوعی هست دیت اول حتما میخوای ازش بپرسی قبلش برای خودت بنویس که مطرحش کنی باهاش، خیلی هم نگران این نباش که چی بگی چی نگی خودش پیش میره😁

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
نمیدونم بوخودا      

♥️😹

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
توصيم اينه كلا نري بابا حوصله داري 😂

نههه ،میخوام ببینمش🥲