2777
2789
عنوان

میخام باهاش بجنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 27 پست
چطوری باهاش کنار میای یا اصلا پری میشی؟

کنار نمیام 

عصبی شدم افسرده شدم اذیت میشم ولی خود خوری میکنم و ب چیزای دیگ ربط میدم ..

پری نمیشم خیلی نامنظم دکتر رفتم امپول داد دو ماه و نیم پشت هم شدم باز قطع شد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلمم میبینم اما اینکه خوشحالم نمیکنه 

یه چی بگم

من زباد تفریح ندارم اما با یه فیلم یا اینکه میرم سرکار مشغول میشم .چندروز یبار حتی اگه خوشم نیاد میرم بازار

کم کم یه رژ برا خودم میخرم.شاید بگی چه مسخره ولی حس خوبی بهت میده آهنگ گوش کن به خودت برس..فقط مشغول شو

کنار نمیام  عصبی شدم افسرده شدم اذیت میشم ولی خود خوری میکنم و ب چیزای دیگ ربط میدم .. پری نم ...

هوفففف والا زندگی مون تباه کرد من حتی با هیچ ‌‌‌‌‌پسری حرف نمیزنم چون کلن دیگه قصد ازدواج ندارم  

نمیخای باهاش بجنگی ؟

اینستا داری چندتا پیج عالی بهت معرفی کنم؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان اگه بهم بگن چی خوشحالت میکنه نیم ساعت فکر میکنم ولی چیزی به ذهنم نمیاد.الان همه جوونا اینجورن..تنها نیستی

ولی فقط خودت میتونی خودتو نجات بدی ..حتی شده با یه پفک خودتو خوشحال یا سرگرم کن

چند تا مورد رو باید رعایت کنید تا حالتون خوب بشه

تغذیه باید درست بشه 

ورزش کنید 

قند و شکر و روغن رو حذف یا کم کنید 

استرس رو کم کنید 

شبا زود بخوابید و صبح هم زود بیدار بشید 

حساسیتهای خوراکیتونو پیدا کنید 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.