2777
2789
عنوان

خداخودش گفته اگه اینوبگیدهرچی بخوایدبهتون میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ تن چ کسانی هستند ؟ 😐

حضرت محمد(ص)

حضرت علی(ع)

حضرت فاطمه(س)

امام حسن(ع)

امام حسین(ع)

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 

خدایا به حق ۵ تن واقعا من و به آرزوم برسون 

همینجا در محضر این دوستان بهت قول میدم لیاقتشو داشته باشم و پشیمون نشی فقط بهم بده ۱۶۴ به ۵ تن قسمت میدم و این دوستان رو شاهد میگیرم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

۱۲۴ هزار پیامبر و ۱۴ معصوم و ۱۲ امام و ۵ تن آل عبا رو قسم دادیم و خدا نگاهمون هم نکرد

توی یه مرحله ای توی یه نقطه ای که از دنیا گیر کردیم که فکر کنم زیر پونز نقشه ی الهی هست 

اصلا بخواد هم نمیتونه ما رو ببینه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
کسی هم جواب پیامم رو نده  نظرتونو گفتید نظرمو گفتم  تاب شنیدن ندارید مشکل از خودتونه&nbs ...

هرکس یه اعتقادی داره عزیزم😊

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی