بارفتار و شیطونی.. ولی همینم بیشتروقتا بابی تفاوتی پس زده میشه..منم دیگه خیلی وقته پیش قدم نشدم
عزیزدلم واقعا من اطلاعی در این مورد ندارم
فقط میدونم چیزای گرم کمک کننده هستن امیدوارم مشکلتون حل بشه
فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا شما نکن اگه تو خونه بحث و دعوا دارید سعی کن رابطتون درست کنین شاید شوهرت کینه ای به دل بگیره و اثر بزاره روی این قضیه .غر نزن فضای خونه شاد و گرم کن براش
فرار میکنم از رابطه چرا این جوری شدم همش استرس افسردگی بامن این کارو کرده ادم روحیه حساس دارن زود سرد میشن نه که شمارو دوست نداشته باشه دست خودش نیست من حتی از ب و س و ب غ ل هم بدم میاد تا این حد ولی احساس میکنم شاید تنها چیزی که شاید یکم اثر داشته باشه فیلم و تصورسازی
حالا شما نکن اگه تو خونه بحث و دعوا دارید سعی کن رابطتون درست کنین شاید شوهرت کینه ای به ...
اخه بحث بین همه پیش میاد این عجیبه که کسی اینجوری دلزده بشه مگه طرفشو نخواد... اصلا اعتمادبنفسی برام نمونده...ازونور کسی که قبلا بهم علاقه داشت چندین برابر ازهمسرم سرتربود ولی ازهر ده تا تعریفش نه تاش درمورد جذاب بودنم بود.. اصن نمیدونم کی ام و چی ام