2777
2789
پیش قدم مستفیم ؟؟  یا مثلا با رفتار و لباس پوشیدن و.. پیش قدم میشدین

بارفتار و شیطونی.. ولی همینم بیشتروقتا بابی تفاوتی پس زده میشه..منم دیگه خیلی وقته پیش قدم نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیبگم پدرمم اینطوریه مثلا ۶ماه یبار  سنشم ۴۸ولی خب ربطی نداره به سنش  مثل اماما پاکه که بگ ...

شما مجردی یا متاهل؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
چیبگم پدرمم اینطوریه مثلا ۶ماه یبار  سنشم ۴۸ولی خب ربطی نداره به سنش  مثل اماما پاکه که بگ ...

من همش داره کرک و پرم میریزع تو این تاپیک😑😑

شما از روابط مادر و پدرتون و ناراحتی و.. خبر دارین 😑😑

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بارفتار و شیطونی.. ولی همینم بیشتروقتا بابی تفاوتی پس زده میشه..منم دیگه خیلی وقته پیش قدم نشدم

وای چقدر درکت می کنم 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
قضیه فیلم چیه

عزیزم سرچ تو گوگل بزنیناسم فیلم پنجاه سایه خاکستری هست 

درمورد یک سری از فانتزی های خاص جنسی هست و کلا فیلم اروتیک هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دقیقا.. شور و شوق حتی برای بوسیدن.. هی...

نه اوضاع من بدتره من و میبوسه در حدی که میگم الانه که بریم سر اصل مطلب ولی میبینم نیتش پاکه خیلی حس بدیه😁😁

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
عزیزم خیلی خوشحالم روحیات من آنقدر جوون میبینی 😍  نه من ۲۵ سالمه

عزیزم ببخشید ولی جوون ندیدم 

درواقع بچه دیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از جمله ی خوراکی های مفید برای  سوداوی  ، خوراکی هایی با طبع گرم  مانند عسل، توت، کشمش، انجیر، خرما، هل، دارچین، زنجبیل، زعفران ، زیره و بذرهای ملین، مانند:قدومه ی شیرازی، تخم شربتی و بارهنگ , تخم ریحان و مرو هستند