2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

105 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من حدود ۵ ماه پیش فهمیدم پلی کیستیکم

یکم تو پرم و دقیقا همون موقع ها یه دردایی اومد سراغ ..

دردای دور ناف و سمت راست شکم

رفتم دکتر سونو نوشت فهمیدم پلی کیستیکم

سیپروترون و اسپیرونولاکتون نوشته الان ۵ ماهه منظم و مداوم میخورم

الان بعد ۵ ماه یه رابطه محافظت نشده داشتم و مجبور بودم اورژانسی بخورم دوتا ۱/۵ هم خوزدم اشتباه کزدم میدونم تازه اصن نیاز نیود بخورم چون سیپروترون رو منظم استفاده کردم

بعدشم سر موعد خودم پریود شدم

اما این ماه بزخلاف ماه های دیکه با اینکه پریودم تموم شده 

بعد از ناهار خالت تهوع میگیرتم (حسش) که حس میکنم به خاطر کم خونی باشه چون خیلیم کسلم

ولی در کنار اینا بزخلاف ماه های پیش ، مثل ۵ ماه پیشم که فهمیدم پلی کیستیک دارم 

یهو دلپیچه میاد سراغم خیلی ببخشید میرم دسشویی موقع مدفوع درد میکشم .. یوبس نیستما اصلا دردمم از معقد نیست از زیر دلمه انگار یکی فشارش میده تا هرچی تو‌دلمه بیاد بیرون

انقد بهم فشار میاد همون لحظه حالت تهوع میکیزم

میدونم این اورژانسی باز تخمدانامو تحریک کرده اما خواستم بدونم شماهایی که پلی کیستیک دارین اینجوری بودین مثل من از این دردا داشتین؟ چیکار کردین خوب شده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خبلی از علایمتو دارم اسهال هم داری؟

ازه اصن همون لحظه که یهو دلپیچه هه میاد سراغم شایدم فقط یه باز در روز اتفاق بیوفته ها

اما اون لحظه کامل شله یوبس نیستم حتی اگه بقیه روز یوبس باشم اون لحظه نیستم

بیرون روی که داری شکمت چه رنگی کار میکنه البته گلاب به روتا

نمیدونم نکاه نکردم تا حالا

ولی اگه از این دردا داری و یهو اومد سراغت و واقعا طاقت فرسا شد برو دکتر سونو بده که مشخص شه پلی کیستیک اینا هستی یا نه

من یه جوری بودم و الاانم باز بعد ۵ ماه شدم که اصن نفسم بند میاد از دردش

نمیدونم نکاه نکردم تا حالا ولی اگه از این دردا داری و یهو اومد سراغت و واقعا طاقت فرسا شد برو دکتر ...

شکمت زرد کار نمیکنه؟

شکمت و روده هات صدا هم میده؟

پریودی هات لخته خون بزرگ دفع میکنی؟

شکمت زرد کار نمیکنه؟ شکمت و روده هات صدا هم میده؟ پریودی هات لخته خون بزرگ دفع میکنی؟

اره پریودی هام اخته زیاد دفع میکنم 

و اینکه قبل این جریانا و مصرف قرصا پریودم ۸ روزه بود 

اما بعدش شد ۵ روزه که فقط سه روزش خونریزی کامله بقیه اش لک و لخته اس

روده هامم صدا میده 

البته چون استرسامم زیاده حس میکنم روده تحریک پذیر هم دارم با این پری کیستیک قاطی میشه کلا داغون میشم :)))

مه زرد نیست

چقدر مثل منی جز رنگ مدفوع🥴 هزینه سونو جقدر شد

ازه من اون روزا ۵ ماه پیش انقد از این دزدا پشت هم داشتم حس میکردم اپاندیسمه از دزد زیاد

فقطم سمت راستم بود

دیگه دکتر گفت پلی کیستیکه 

زیاد نشد فک کنم ۱۰۰/۱۵۰ 

ازه من اون روزا ۵ ماه پیش انقد از این دزدا پشت هم داشتم حس میکردم اپاندیسمه از دزد زیاد فقطم سمت را ...

منم توهم میزنم صفرام مشکل پیدا کرده ولی همه علایم شما رو دارم

جوش هم میزنی؟

موی زائد روسینه یا چونه هم داری؟

منم توهم میزنم صفرام مشکل پیدا کرده ولی همه علایم شما رو دارم جوش هم میزنی؟ موی زائد روسینه یا چون ...

اره بابا من از ۱۳ سالگی جوش اینا زدم رفتم دکتر اون موقع برام ال دی نوشت گفت بخوز رعایت کن که پلی کیتیک نشی

که من متاسفانه خیلی نامنظم خوردم رعایت نکزدم یهو بعد ۸ سال اومد سراغم 

الان دیکه حوش کم میزنم ولی موس دوز سینه و اینا دارم

پیش مامارفتی؟

نه چون فک میکردم از اپاندیسمه. رفتم عمومی

اما خیلی وارده 

بهم کفت دراز بکشم زیرشکممو فشار داد دردم گرفت

گفت احتمالا پلی کیتیک داری 

دیگه سونو هم نوشت تو برگه سونو زده بود pcod