2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس

270 بازدید | 11 پست

بچه ها واقعا چرا بعضی مردا انقدر بی احساسن 

والا من به عنوان یه متاهل باید فیلم رمانتیک ببینم بفهمم عشق و عاشقی چیه 😐😐😐😐

حالا اون هیچی دوهفته است به خاطر مریضی خودش و بچه و خواب سبکیش رفته اون اتاق میخوابه... 

کلا جدایی براش راحته اصلا وابسته نیست 

خیلی مرد خوبیه ها، همه چیز برام فراهم میکنه ، مشکلی باهم نداریم خداروشکر ، 

ولی من خیلی عاطفی و وابسته ام اما اون خیلی بیخیال و راحته 

من واقعا شب ها خوابم نمیبره نباشه عادت ندارم 

ما تو دعوا هم جای خوابمون و جدا نمیکردیم 

الان از خودم لجم میگیره... میخوام مثل خودش بیخیال باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار جاشو جدا کنه. تحت هیچ شرایطی. عادت میکنه. قانون خونه باید با هم خوابیدن باشه.  بعدم چقد ش ...

والا بهش میگم بیا میگه من خودمم اینجا سخته ولی واقعا نمیتونم بخوابم بچه خوابش بهتر بشه یا گلوم خوب بشه بتونم بخوابم میام 

خیلی بهش میگم اما نمیخوام عین این زنای آویزون باشم بدم میاد 

میخوام یه راهی پیدا کنم خودش بیاد 

والا چی بگم..‌‌

والا بهش میگم بیا میگه من خودمم اینجا سخته ولی واقعا نمیتونم بخوابم بچه خوابش بهتر بشه یا گلوم خوب ب ...

آخه مشکل میشه یه روز دو روز .... دیگه فوقش ۳ روز. چه خبره دو هفته . من مریضی دو هفته ای یادم نمیاد . 

یه خانم مستقل و قوی 
آخه مشکل میشه یه روز دو روز .... دیگه فوقش ۳ روز. چه خبره دو هفته . من مریضی دو هفته ای یادم نمیاد . ...

چرا واقعا لامصب هی خوب میشیم هی میگیره 

بیچاره دیروز ۳ تا آمپول زد الانم داره کپسول میخوره 

بچم تازه ۲ شبه سرفه اش قطع شده

حالا من سرفه هام شروع شده 

همه امون مریض شدیم بدبختی 

اما خب من کلا با اینکه خودم وابسته ام اون نیست مشکل دارم 

اذیت میشم 

خیلی ربط دارد من خودم مزاجم سرده بی احساس هستم به شوهرت گرمی بده

مزاج و احساس فرق دارن 

احساسات برمیگرده به خانواده 

کلا خانواده اش گرم نیستن باهم 

برعکس ما عاطفی هستیم 

چرا واقعا لامصب هی خوب میشیم هی میگیره  بیچاره دیروز ۳ تا آمپول زد الانم داره کپسول میخوره&nbs ...

خدا شفا بده ایشاالله . پس واقعا مریضین دیگه. چی بگم. حالا یه هفته هم صبر کن. ولی آخه وقتی همه مریضین جدا خوابیدن معنی نداره. اون مال وقتیه که یکی مریضه نمیخواد بقیه بگیرن. 

یه خانم مستقل و قوی 
خدا شفا بده ایشاالله . پس واقعا مریضین دیگه. چی بگم. حالا یه هفته هم صبر کن. ولی آخه وقتی همه مریضین ...

چی بگم خودمم ناراحتم 

از یه طرف میترسم هی بهش گیر بدم بدتر کلافه اش کنم 

راه درستش و بلد نیستم