2777
2789

من پسرم الان نزدیک ۴ سالشه.همچنان وقتی مریض میشه دارو نمیخوره.به هیچ طریقی‌وعده جایزه و تشویق

و دعوا .هیچ راهی نیست

یعنی وقتی مریض میشه من نصف عمر میشم

الانم تب کرده و اسهال داره

برای تبش همیشه شیاف میزاشتم چون استامینوفن نمیخوره الان که اسهاله شیاف هم نمیشه استفاده کرد

الان شما بگین دقیقا چه خاکی به سر بریزم😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم‌اینطوری بود..میریزم با سرنگ  توی آب میوه پاکتی کوچیکها...یکم از سر آبمیوه بخور تا دارو جا بشه توش...بعد یکمم باهاش صحبت کن..من پسرم الان با صحبت دیگه بدون آب میوه هم دارو میخوره

منم از این بابت کلافه هستم عزیزم گاهی شربت مورد نظر رو میریزم جای شربتی ک دوس داره بعد اول از اون شربتی ک دوس داره با قطره چکونش میدم دفعه دوم دیگه شربتو نشون میدم میگم نگا دارم از این شربت خوشمزه هه میدم یکم بالاتر از زبونش میریزم ک مزشو نفهمه 

داداشم دارو نمیخورد تا اینکه مامانم یبار تو مطب دکتر به بادش داد.ب دکتر گفت آقای دکتر این دارو که نمیخوره.لطفا براش آمپول بنویس.خلاصه دکترم بی توجه ب گریه های داداشم آمپول نوشت و کلی قول داد ک دارو میخورم اما مامانم قاطع بردش تزریقات و آمپول نوش جان کرد

ازون ب بعد داروهاش با اشتها میخورد از ترس امپول😂

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم