2777
2789

من مدتیه دارم باینفر اشنامیشم 'اصلا علاقه ایی ب محبت و صحبت زیادی ندارم،مهمونی و بازار و..میرم سعی میکنم لذت ببرم درآخر گوشی دستم بگیرم و باهاش چت کنم'حالا ایشونم ازدیروز عصرتا ظهرامروز انلاین نبود و منم بهش گفتم خوشحالم ک بت خوش گذشته که انلاین نشدی(هم یکم حالت کنایه داشت ک بنده خدانفمیدو ذوق کرد'هم اینکه اگ انلاین بود هی میخاس قربون صدقه بره یا بگ چیکامیکنی)چنتاتاپیک دیدم ک حتی دخترا باطرف قهرکرده بودن ک دیرجوابشونو داده..'مشکل چیه این وسط

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

با همین فرمون برو جلو

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم

اینجا حساسن

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست
مشکل اینه که آدما از رو هم کپی نشدن و احساسات و سلایق متفاوته:)

اره ولی بعضیا میگن این سادگیه...ولی خب اگ بخواد زیر آبی بره یاکلا بره 

ب کتفمه زوددتر مشخص میشه'از طرفی ام کلا میگن پسرا دخترای حسود و حساس دوست دارن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بنظرم اینی ک شما میگی ینی الویت اولتون نیست 

هرکسی نظزش فرق داره من خودم توقع دارم الویت باشم و طرف مقابلمو میزارم الویتم

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
شاید کار داشته بنده خدا

اره جایی دعوت بوده 'گفت هم کار داشتم هم سرگرم بازی بودم ولی همیشه تا بش پیام میدادم حتی سرکار زود سین میکرد

شخصا اصلا دوست ندارم زنگ و پیام زیادی باشه'گاهی ۲ساعت طول میدم جواب پیامشو بدم 

دداره شبیه خودم میشه😂

وااای منم خوشم نمیاد هی پیام زنگ شوهرم چند وقت پیش سرکار زنگ زده میگ انقدر منتظر زنگت بودم نامرد یه زنگ بزن بهم انرژی بده میگم خب تو که ظهر خونه بودی میگه خب الان شبه دیگ یا بعضی از پیاماش و اصلا جواب نمیدم البته برا همه همینطورم 

بنظرم اینی ک شما میگی ینی الویت اولتون نیست  هرکسی نظزش فرق داره من خودم توقع دارم الویت باشم ...

من اولویت اولم همیشه خودمم  وقتی بیرون خو ش میگزرونم 'نمیخام خودمو سرگرم مجازی کنم'برا مجازی زیادوقت هست'مگر اینکه زنگ بزنه ک نمیزنه

اره ولی بعضیا میگن این سادگیه...ولی خب اگ بخواد زیر آبی بره یاکلا بره  ب کتفمه زوددتر مشخص میش ...

دقیقا 

کسی ک برات ارزش قائل باشه و بهت احترام بزاره زیر آبی نمیره لازم نیس کنترلش کنی :)

من اولویت اولم همیشه خودمم  وقتی بیرون خو ش میگزرونم 'نمیخام خودمو سرگرم مجازی کنم'برا مجازی زی ...

چقد حال کردم با این اخلاقت خیلی خوبه 

ولی من اصلا نمیتونم خوشبگذرونم سرگرمی خاصی ندارم 

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
چقد حال کردم با این اخلاقت خیلی خوبه  ولی من اصلا نمیتونم خوشبگذرونم سرگرمی خاصی ندارم

ماهم خاص نیستن 'عصر بادوستم رفتیم توخیابون یکم دور زدیم و ذرت مکزیکی خوردیم و من کل این۳ساعت گوشی دست نگرفتم و ارلحظه لذت بردم،همین!