تو این ۶سال ک باشوهرم ازدواج کردم هر روز ی بامبولی درآوردن.مادرشوهرم ظاهرا باهام خوبه ولی پشت سرم با یکی از خواهرسوهرم میشینن حرف درمیارن هردفعه هم خبرشون بهم میرسه...خداروشکر شوهرم جنس شونو میشناسه و محلشون نمیده...ولی من واقعا دیگه کم اوردم.بنظرتون چ برخوردی داشته باشم باهاشون؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همین که شوهرت میدونه چجورن کافیه اصلا محلشون نده برات مهم نباشه
من ۵تاخواهرشوهرم دارم یکیشون ناتنیه اون ک هیچ ازاین۴تا یکیشون ک فتنه س زن داداشمم هست...ی بارمیگن خواهرمونو طلسم کردی ی بار بچه هاش میان پشت پنجره سنگ میزنن ایندفعه هم با مامانش گفتن ک من ب مامانش حسودی کردم کمرش خراب شده دوا و دکتر هم علاج دردش نیست چون من جشمش زدم اینارو اون یکی خواهرشوهرم ک باهام خوبه بهم گفت...منم ب شوهرم گفتم اونم گفت برو بهشون بگو...بعدشم شوهرم پشتم درومد میخواست خواهرشو بزنه ک برادرشوهرم نزاشت