2777
2789
زندگی متاهلی همچین آش دهن سوزی نیست همش مسئولیته و دردسر  ازدواج سنتی مفت گرونه  تو مجر ...

میدونی هم مجردی و هم متأهلی درد سرای خودشو داره وقتی مجردی هزار تا فکر و خیال وقتی متأهلی بازم همون هزارتا فکر و خیال با موضوع های متفاوت هر دوتاش ی خوبی ها و بدی هاییی دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو حرف دوست نزدیکت حساب باز نکن  پارسال همین موقع ازش پرسید نحوه ثبت نام ارشد میدونی الکی بهم ...

کم نیستن از این روباه ها که با لباسای دوست کنارمون هستن ب هیچ کس اعتماد نکن

وقتایی که میخوایی به کسی درد و دل کنی رو کاغذ بنویس اونقدری ک بعدش انگار همه ی حرفات تموم شده بعدشم ...

اره دارم همینکارو میکنم و نباید پیش عیچکسی لب باز کرد هیییچکس محرم نیست حتی والدین حتی همسر

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
میدونی هم مجردی و هم متأهلی درد سرای خودشو داره وقتی مجردی هزار تا فکر و خیال وقتی متأهلی بازم همون ...

مجردی یه فکر داری اونم مجردیته 😂 

انتخاب درست باشه متاهلی هم خوبه ها 

ولی همین انتخاب خیلی سخته 

خیلی زیاده بنویسی یه کتاب میشه

۱. دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت،دائمان یکسان نباشد حال دوران غم مخور

۲. هر که نان از عمل خویش خورد ، منت حاتم طایی را نبرد

۳. از هرکی هرچی بعید نیس

۴. هیچوقت هیچوقت هیچوقت به آدما اعتماد نکن وقتش برسه خیانت میکنه هنو وقتش نشده خوبه رفتارش

۵. هیچوقت راز هاتو به کسی نگو وقتی خودت نمیتونی نگهشون داری چطور از بقیه انتظار داری رازنگه دار باشن

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞

سلام عزیز  من کار ساخت ویدیئو تو یوتیوب دارم شروع میکنم  با نام Sarzamine mohabat برای پیدا کردن راه حل برای سعالات خودم و دیگران .

هر کسی تو کامنت سعالشو مطرح کنه براش ویدیو میسازم .شروع کانال از فردا شب ....

هیچ وقت از خواسته ها و علایقت نگذر،،، فاصله رو با خانواده همسرت از همون اول حفظ کن،،، حواست باشه مرد ...

فاصله چقدر قشنگ گفتی فاصله باعث میشه بقیه یاد بگیرن چطور بهت احترام بزارن و حد و حدودشونو بدونن

زیاد که باشی زیادی میشی شاید کلیشه ای باشه اما خودم تجربه اش کردم . باید یه وقتایی هم نباشی تا بفهمن ...

اره این واقعیته خوبی زیاد؛بودن زیاد؛دل آدما رو میزنه باید دور شی ازشون تا قدرتو بدونن و خوبی هاتو وظیفه ندونن

اگه خودت دوست نداشته باشی اگه به خودت احترام نذاری بقیه هم باهات همین رفتار میکنن 

کتاب بخون موزیک های خوب گوش بده آرامشت اولویتت باشه 

ودر  اخر زندگی پر از خداحافظی های غیر منتظرست هرکاری قرار بکنی هر حرفی قرار بزنی همین الان انجامش بده

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
دوری و دوستی توقع نداشته باش از هیچکس پس انداز حتی کم واجبه برا خودت وقت بذار  برا دل خودت ...

خدا بیامرز مادر بزرگم میگفت زن عاقل همیشه یه مقدار پول برای روز مباداش نگه میدارع 

از مجردی و بخصوص از شروع زندگی مشترک برای خودتون حتما حتما پس‌انداز داشته باشید. یه نصیحت هم مرحوم مامان بزرگم به ما نوه‌ها می گفت که خوب بخورید و خوب بپوشید. خودش خیلی به خودش سختی داده بود و پشیمون بود.