2777
2789
عنوان

سیسمونی

179 بازدید | 4 پست

سلام برای خواهرم میپرسم

سیسمونی چیا ضروریه بنظرتون 

لباس برا بچه چی خوبه و چه سایزی چند دست

در کل مادر باردار چیا بخره و وسایل بیمارستان چی باشه 

اگه عکس از اتاق نی نی بدین که خیلی ممنون

و اینکه باردار چه زمانی بخره بهتره و اینکه ماه های آخر خرید سخته؟

زایمان چی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس سرهمی و سایز صفر نخر یا کمتر بخرین.بیشتر ۱ ۲ بخرین تا ۶ماه اندازشه. لباسم رکابی یا استین کوتاه بادی بگیر با لباس استین بلند معمولی و شلوار. دوتا کلاه و دوتا دستکش. پارچه خشک کن.حوله.وسایل شوینده.رخت خواب. پتو.قنداق فرنگی.اغوشی.زیرانداز تعویض.کرم سوختگی.

خدای مهربون شکرت😍

سیسمونی همه چی ضروریه برای نوزاد.لباس نبایدخیلی زیادبخریم چون زودرشدمیکنه وقت واسه پوشاندن اون یکی لباسانمیرسه حیف میشه سایز۰یاهمون۱.واس بیمارستان واسه خودش اونجامیدن همه چی فقط باید پوشاک وفلاسکولباس زیرودمپایی اونجامیدن .واسه نوزاد ساکش حولش سرویس قنداقش دودست لباس شیشه ودستمال مرطوب وشیردوش من خودم همیناروبردم