سلام بچه ها حالم واقعا بده دیگه احساس میکنم دنیا برام به آخر رسیده شوهرم خیلی زبون نفهمه شکاک و بدبینه حتی به برادر خودش هم شک داره (اینو میگم که بفهمید در چه حد ذهنش منحرف ) من اصلا جایی نمیرم که ناراحت نشه همش تو خونه ام 23سالمه شدم یه پیرزن 70ساله خیلی خستم تورو خدا یه چیزی بگید چه رفتاری داشته باشم باهاش چیزی نمیگم میگه چرا ساکتی تو فکر کسی هستی حرف میزنم میگه چیه کبکت خروس میخونه دیگه بریدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
بخدا پیر شدم از دست این آدم هیچ توقعی ندارم ازش فقط میخوام تو خونه آرامش داشته باشم
میدونم چی میگی 🥺
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
ببین پس هر وقت میاد گوشی دستت نباشه هر وقت میاد برو سراغ کار کتاب حتی تلوزیونم نبین&nbs ...
کاری به گوشی نداره بیرون میریم یا تو جمع های خانوادگی یهو فاز میگیره با همه قهر میکنه با کسی حرف نمیزنه بعدش میگم چرا اینجوری میکنی میگه چرا شالت رفت عقب یا میگه چرا داشتن میخوندن تو دست زدی براش من دیگه رد دادم