2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم دندونت؟

درد داشت؟

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️

آب نمک قر قره کن داروهاتم سر وقت بخور فکر نکنم مشکلی داشته باشه احتمالا داره جوش میخوره

انجام دادی درد نداشت ؟ هزینش چقدر شد؟

منم بعد از اتمام ارتودنسیم باید انجام بدم چون یه دندونم شکست مجبور شدم بکشم

ای وای بر این صبر بی صدای ما…
شماانجام دادین؟ اره میخورم،ولی قسمتایی از لثه دندان بغلیامم سفیده دارم سکته میکنم

برادرم دندانپزشکه پرسیدم مشکلی نداره ، بخاطر نرسیدن خون به اون نقاط سفید میشه نگران نباشید داروهاتون رو سر وقت بخورید از دهانشویه کلرهگزیدین استفاده کنید 

برادرم دندانپزشکه پرسیدم مشکلی نداره ، بخاطر نرسیدن خون به اون نقاط سفید میشه نگران نباشید داروهاتون ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم ازتون

دندون بغلیاشم سفید شده اوکیه؟

اصلا چیزی حس نکردم اصلا

چه خوب من همش استرس دارم و نگرانم کاش زودتر انجام بدم خیالم راحت شه ماله من دندون یکی مونده به آخره

منم دندونمو با جراحی برام خارج کردن وقتی لثم داشت جوش میخورد همینطور سفید شده بود بعد از یکی دوماه کم کم خوب شد و جاش پر شد

ای وای بر این صبر بی صدای ما…
چه خوب من همش استرس دارم و نگرانم کاش زودتر انجام بدم خیالم راحت شه ماله من دندون یکی مونده به آخره ...

باخیال راحت انجام بده،واقعا واقعا حتی ذره ای درد نداره 

طبیعیه نگران نباش ،خودم سه تا کاشتم  چون اون رگها تخلیع شدن خون ندارن سفید هستن  اگر درد ...

درد که بعد چهارروز واقعا خیلی کم اونم گاهی ک حرکت ناگهانی انجام میدم

یه ذره بو میده ولی حس میکنم بخاطر اینکه نمیتونم خوب مسواک بزنم هستش