2777
2789
عنوان

تا حالا دوست اجتماعی پسر داشتین که حدشو ندونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4579 بازدید | 174 پست
پسرا بی جنبن همه  تو باید خط قرمز نشونشون بدی

نمیفهمن وقتی میزنه بالا

و بلاک میشن😬

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
من قبلا یبار داشتم مجازی  بیش از حد پرو بود و چرب زبون ولی خداروشکر لاس نمیزد چون خیلی خیلی خی ...

خوبه

من از لاس زدن حالم بهم میخوره سریع قطع ارتباط میکنم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادت باشه همیشه این تو هستی که باید حد ادمها رو بهشون نشون بدی 

اره ولی خب وقتی طرف خیلی ببخشید گاو باشه این چیزا حالیش نیست

والا من خودم بی جنبه ام😐 یا به یه پسری از اون حسا دارم یا کلا کاری به کارش ندارم😑 حد وسط نداره🥴

دیوونه😁 حس داشتن شاید پیش بیاد ولی مهم اینه حرمت دوستی رو نگه میداریم که پسرا نمیتونن

نه 7، 8 تا دارم  همکلاسی های زبانمن و اکثرا دانشجو هستن، یعنی دو سه سال بزرگ تر ولی همگی آقا و ...

چقدر عالی

یکیشون ک ترم بالاییم هم بود دو شب پیش به طور غیر مستقیم پیشنهاد بی شرمانه ای داد و من یهو هنگ کردم ...

خیلیییی رو اعصاب و چندشن واقعا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ما یه همسایه داریم یه چندتا دوستن هم دختر هم پسر اونقدر خوبن  خونه  همدیگه میرن همو میبین ...

من خوشم میاد ولی هم موقعیتشو ندارم هم چشمم ترسیده از این مخلوقات خدا🥴