2777
2789
عنوان

باطل کردن دعا...

3442 بازدید | 52 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.

ابتدا عرض کنم اعتقاد چندانی به دعانویس و این چیزا ندارم... ولی مدتیه با اتفاقق از سمت آشنایی روبرو شدم واقعا تعجب کردم!

آشنایی مورد دعایی از جنبه زندگی خراب کن قرار گرفتن و پیش یه دعانویسی رفتن و بدون اینک هیچ کلمه و صحبتی از زندگی‌شون به دعانویس مد نظر بگن، دعانویس واضح و دقیق اتفاقات رخ داده رو بدون هیچ دروغی توصیف کرده( کاملا واقعیت!)

و همینطور عرض کردن مورد دعایی قرار گرفتن که در خاکی دفن شده و سختترین دعا هست متاسفانه...

و چند سالیه زندگی اون بنده خدا داره از بین میره و دختری داره که گفته بختش بسته شده متاسفانه.... 

چجوری بعضیا دلشون میاد زندگی بقیه رو خراب کنن ...

لطفا راهنمایی🥺

اگه پیش دعانویس نمی رفت چی میشد 

اینکه مشکلاتش رو به دعا ربط نمی داد 

و بعد هم الان اون دعانویس دقیقا براش چیکار کرده 

مشکلش رو حل کرده و فقط مشکل رو عنوان کرده و اون بنده خدا هم همش داره فکر می کنه هیچ وقت مشکلاتش حل نمیشه چون دعایی براش گرفتن که باطل کردنش نشدنی هست 

نتیجه اخلاقی پیش دعانویس نرید نه تنها نمیتونه کاری براتون بکنه بلکه اضطراب و استرستون رو بیشتر می کنه 

مخالف ها ریپلای نکنند 

حوصله بحث کردن ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم طلسم کردن خدا ازش نگذره که زندگیمو ارامشمو خوشبختیمو ازم گرفت نزاشت منم مث همه ی دخترا ازدواج‌کن ...

متاسفانه منم طلسم کردن... با ۲۳ سال یدونه خواستگارم ندارم... 

واقعا نمیدونم با چ دل و جراتی این کارارو میکنن...

متاسفانه منم طلسم کردن... با ۲۳ سال یدونه خواستگارم ندارم...  واقعا نمیدونم با چ دل و جراتی ای ...

حالا خوبه سنت کمه منه بدبخت ۳۰سالمه خواهشا زودتر پیگیری کن 

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
اگه پیش دعانویس نمی رفت چی میشد  اینکه مشکلاتش رو به دعا ربط نمی داد  و بعد هم الان اون ...

درسته،

ولی قبل اینک پیش دعا نویس بره توی خواب هم این گره حل نشدنی رو هم دیده بود ولی بعد رفتن پیش دعا نویس کلا مطمئن شد و حتی دعا نویس به اون خواب هم اشاره کرده. 

منم اعتقاد چندانی ندارم ولی با شنیدن این موضوع کلا قفل شدم😔😔

حالا خوبه سنت کمه منه بدبخت ۳۰سالمه خواهشا زودتر پیگیری کن 

۳۰ هم زیاد نیست عزیزم. به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش🌸

چجوری پیگیری کنم بلد نیستم. اصلا از این چیز میزا سر درنمیارم...

منم طلسم کردن خدا ازش نگذره که زندگیمو ارامشمو خوشبختیمو ازم گرفت نزاشت منم مث همه ی دخترا ازدواج‌کن ...

وارد اینجا بشید و قران درمانی رو شروع کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7723084/بچه-ها-دعانویس-واقعیه?page=3

۳۰ هم زیاد نیست عزیزم. به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش🌸 چجوری پیگیری کنم بلد نیستم. اصلا از این ...

تا ۴۰روز سوره بقره بزار صوتشو قبلشم نیت کن باطل مبشه من حتی خواب طرفو دیدم ینی نشون میدن اما مال من بسکه سنگینه دیگع رفتم پیش دعانویس

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
متاسفانه منم طلسم کردن... با ۲۳ سال یدونه خواستگارم ندارم...  واقعا نمیدونم با چ دل و جراتی ای ...

اونا چیزی برای از دست دادن ندارن

مادر همسر منم برامون طلسم زده بود یمدت بین منو همسرم سردی بدی افتاد هیچوقت نمیبخشمش

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من