2777
2789
عنوان

کاشت گلمحمدی

857 بازدید | 8 پست

آیا کسی درمورد کاشت گلمحمدی میدونه.واینکه که چقدر سرمایه اولیه میخاد به نظر شما خوبه تو این کار وقت بزارم وسرمایه گزاری کنم آیا سودآوری خوبی دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقدار زمین تون چقدره..؟ یه سر رشته کوچیکی تو کشاورزی دارم ميتونم بهتر راهنمایی تون بکنم

ببینید ما زمینامون توروستای دارای آب هوای خنک وکوهستانی هسته و زمینامون جدآبادی هستن تقریبا بیشتر زمینای روستا متعلق به ماست ۳۰الی۴۰هکتار شایدم بیشتر

گل محمدی را نمی دونم. ولی یکی از آشناهای ما چند سال پیش گلخونه پرورش گل رز راه اندازی کرد. خیلی زحمت کشید، ولی خیلی موفق شد. الان کار صادرات هم دارند. مناسبت ها هم فروششون خیلی بالاست.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
گل رز همون گل محمدیه نهال میفروشه درسته

نه تا جایی که می دونم فروش اصلی، شاخه های گل رز هست که گلفروشی ها می‌خرند و صادرات

گل محمدی، همون گلی هست که برای گلاب گیری هست. تا جایی که می دونم با رز فرق می کنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم