2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنین؟ 🥺

120 بازدید | 23 پست

من واقعا ی نفرو دوست دارم ک از شانس خیلی بدم فامیله خیلی نزدیکه دوسال واسه اشنایی بیشتر تو رابطه بودیم الان کاتیم هر دفعه سر هر بهونه الکی میزاشت میرفت و بعد چند روز بازم خودش برمیگشت و میگف من واقعا دوست دارم دست خودم نیست فلان

از اونجایی ک خیلی خیلییی دوسش دارم و از وقتی یادم میاد هر وقت دیدمش رو پاهام بند نبودم از ذوقی ک بهش داشتم و همینم باعث شد همیشه بهش فرصت برگشت بدم

الان از وقتی کاتیم هر وقت توی جمع خونوادگی میبینمش دیونه میشم حالم بد میشه ولی من میدونم ادم من نیست

اگ ی روزی برگرده ک قطعا برمیگرده شما جای من بودین چع برخوردی میکردین ک این قلب شکستم ی کم التیام پیدا کنه!؟ 🙂💔

من شرایط اونم میدونم.ک سخته ولی حق نداره با منی ک دوسش دارم همچین رفتاری کنه

ببخشید طولانی شد🥺

خواهش میکنم

تنهاچیزی که تودنیاخوشبختی عزت سربلندی وپایداری میاره تنهاوتنهاهمون چرک کف دست ینی پوله پس بیخودی نگیدپول خوشبختی نمیاره 😏اگ پولدارباشی ارزش ومقامت این دنیاودنیای دیگه هم متفاوته🖤اگه دیدی جوابتوندادم حتمابدون از بن وریشه برام بی ارزشی🤬کسایی که زیادپیله میکنن مث سوسکی می‌مونن که خودشونوبابدترین شرایط ممکن وفق میدن 😂ازخاصیتشونه بخصوص اوناکه همش غلط املایی میگیرن هیچ.... چیزی نمونده بخورن گیرکلماتن💦برومختوبشورتامخ دیگرانو😴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلافتون سر چیه سنتون چنده

من۲۰اون۲۷

اون از من انتظار داره به هیچ کاریش واکنش نشون ندم خیلی صبور باشم ولی کاراش دور از عقله واقعا

چرا مرتب بدون دلیل بزاری بری  

ولی هر وقت ک میبینه منو بغض میکنه و میگ تو خودت نمیدونی من چقه دوست دارم

مگه شهربازیه قلبت بره و برگرده توم‌ راش بدی اگه شهربازیه دوباره بهش شانس بده 

واقعا برای خودمم عجیبه

به من میگن تو خیلی مغروری و تا حالا کلی مورد برام پیش اومده ک حتی نخواستم بهشون فکر کنم 

ولی حسم ب این ادم نمیدونم چرا اینجوره

من۲۰اون۲۷ اون از من انتظار داره به هیچ کاریش واکنش نشون ندم خیلی صبور باشم ولی کاراش دور از عقله وا ...

تفاهم ندارین 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

یارو مریضه 

بخدا اره😑

اخه من کاریم کنم ک بره میگم حق داره و عذر خواهی میکنم

ولی گاهی به شدت مهربون گاهی سرد

میگ من وقتی ک سردم مشکلی دارم تو چرا نمیای از من بپرسی ک چته

خب اون باید حرف بزنه😞

بخدا اره😑 اخه من کاریم کنم ک بره میگم حق داره و عذر خواهی میکنم ولی گاهی به شدت مهربون گاهی سرد ...

اون احمق تنوع طلبه 

کارش میلنگه 

موقع هایی ک سرده جایی دیگه سرش گرمه   البته قضاوت نمیکنم