2777
2789

اینقد دلم گرفته که همش دوس دارم بخابم کنار بخاری و به هیچ چیزی فک نکنم و فقط خواب عمیق برم. ولی هم دخترم گشنس هم دخترکوچولوی توی دلم. 

الان از ته دلممم شدیدن دلم میخاس بچه بودم، خونمون بودم پیش مامانم،سفره مینداخت کناربخاری، غذای گرمشو میخوردم. بعد  یه پاشو میکشید، سرمو میزاشتم رو دامنش میخوابیدم.  دلم ارامش میخاد. ارامشی از اون جنس،  خالصانه.  

هروقت زنگ میزنه دوس دارم پشت تلفن عین بچه ها براش گریه کنم نازمو بکشه. نمیدونم چم شده.  خیلی اذیتم. نمیدونم الان چطور خودمو اروم کنم که پاشم برسم با حال خوب به کارام و شامم.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچگیم جهنم بود هیچوقت نمیخوام بچه باشم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچگیم جهنم بود هیچوقت نمیخوام بچه باشم

الان متاهلی؟  حال دلت خوبه

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
خوش به حالت چ مادر خوبی داری

همه مادرا خوبن شک نکن. 

الان متاهلی؟  حال دلت خوبه

نه تو رابطه ام

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم مال بارداریه  تو دیگه الان باید خودت مادر خوبی باشی

زن بودن و کنترل احساساتت و حال درونت، خیلی سخته. 

از اون بدتر فک کن این وسط مادر هم باشی و باید قوی باشی و مادری کنه 

🥺سختمه. نیاز دارم به توجه و محبت. عین بچه ها.

عزیزم خداروشکر کن واسه داشته هات هم مادر شدی هم زندگی خودتو داری من چی بگم؟ ن کسیو دارم ک دوستداشته ...

الهی عزیزممم😔بهترینا سهم قلب مهربونت بشه. برات صلوات فرستادم.